• Haberler
  • Genel
  • “Valilik olarak bir çok faaliyette bulunuyoruz”

“Valilik olarak bir çok faaliyette bulunuyoruz”

Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş ve Çöl Ovası muhtarları Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Balkanlıoğlu, İnsanların daha iyi şartlarda yaşamaları için Afyonkarahisar Valiliği olarak birçok çalışma ve faaliyetlerde bulunduklarını ifade etti Vali İrfan Balkanlıoğlu, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Tatarlı Belediye Başkanlığı'na seçilen Ramazan Gümüş, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Gündüz, Süleyman Demiröz, Şuayip [&hellip]

"Valilik olarak bir çok faaliyette bulunuyoruz"

Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş ve Çöl Ovası muhtarları Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Balkanlıoğlu, İnsanların daha iyi şartlarda yaşamaları için Afyonkarahisar Valiliği olarak birçok çalışma ve faaliyetlerde bulunduklarını ifade etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Tatarlı Belediye Başkanlığı’na seçilen Ramazan Gümüş, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Gündüz, Süleyman Demiröz, Şuayip Çiçek, Mahmut Çetinkaya ve Enver Demiröz ile Kadılar Köyü Muhtarı Saffet Akdeniz, Doğanlı Köyü Muhtarı İbrahim Taşdemir, Çiçektepe Köyü Muhtarı Adem Aytuğ ve Kınık Köyü Muhtarı Adem Sargın’ın istek ve taleplerini dinlemek üzere makamında kabul etti.
İSTEK VE TALEPLERİ İLETTİLER
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, kendilerini makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sunan Tatarlı Belediye Başkanı Gümüş, “Sayın Valimiz bizleri büyük bir nezaket örneği göstererek makamında kabul etti. Kendisinin sürekli halkın dertleriyle, sıkıntılarıyla, istek ve talepleriyle alakadar olduğunu ve her fırsatta Afyonkarahisar halkıyla beraber olduğunu biliyoruz. Bizlerde Sayın Valimizin bu görüş ve anlayışı doğrultusunda kendisini ziyaret ettik. Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu beyi ziyaret etmekten ve bizleri ilgi ve alakayla dinlemelerinden çok memnunuz. Kendisinin bizlerin istek ve taleplerine en iyi şekilde karşılık vereceğine inanıyor, şahsım, halkım ve beraberimdeki kişiler adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
“HER TÜRLÜ GÖRÜŞ, İSTEK VE
ÖNERİ DEĞERLENDİRİLİYOR”
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve insanların daha iyi şartlarda yaşamaları için Afyonkarahisar Valiliği olarak birçok çalışmalarda ve faaliyetlerde bulunduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, “Malum son dönemlerde nüfusu 2000 altında olan belediyelerimizin kapatılmış olması ve köy statüsü kazanan yerleşim yerlerinde yaşanan mevcut sıkıntıların devam etmesi gündemdedir. Bu anlamda karşılaşılabilecek zorluklar noktasında istek ve talepleri yerinde dinlemek üzere ben, il müdürleri ve kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ile kapanan belediyelere ziyarette bulunuyoruz. Ziyaret ettiğimiz bazı yerlerde belediyenin, sigorta, vergi ve diğer masraflardan kaynaklanan borçlarının olduğunu ve bazı hizmetlerin aksadığını gördük. Zaten nüfusları 2000’in altına düşünce İller Bankası ve diğer kurumlardan gelen ödeneklerde azalıyor. Hatta borçlardan dolayı da gelecek olan ödeneklerden bir kısmı da borca mahsup ediliyor. Hal böyle olunca bununla birlikte birçok sıkıntılar yaşanmaya başlanmış. Bizde Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’nun da desteği ile belediyeyken kapanarak köy olmuş yerleşim yerlerini ziyaret ederek oradakilerin istek, talep ve sıkıntılarını dinliyoruz. İlgili kurum yetkilileri söz konusu istek ve talepleri kayıt altına alıyorlar, konu ile alakalı müdürler orada değilse bile onlara istek ve talepler iletiliyor. Böylece Afyonkarahisar’lı hemşerilerimiz daha iyi şartlarda hayatını devam ettirmeleri sağlanacaktır. Hatta belediyesi kapanan kişilerin ‘iyi ki belediyemiz kapandı, şimdiki aldığımız hizmetleri daha önce alamamıştık’ diyecekler. Bu anlamda sizlerin bize aktaracağınız her türlü görüş, istek ve öneriler Valiliğimiz, İl Özel İdaresi ve diğer kurumlarca değerlendirilecektir. Hiç kimse kaygı içerisinde olmasın, hizmet noktasında her türlü imkanı değerlendireceğiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme