'Valilik makamının kapıları herkese açık'

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Evciler ilçesindeki vatandaşların sorunlarını dinledi. Balkanlıoğlu, Valilik makamının kapısının herkese açık olduğuna dikkat çekti Afyonkarahisar merkez kasaba ve köy ziyaretlerini tamamlayan ve ziyaretleri sırasında birçok sorunları ve talepleri yerinde inceleyip, söz konusu sorun ve talepleri yerine getirilmesi için ilgili kurumlara talimatlar veren ve sonuçlarını da titizlikle takip eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, [&hellip]

“Valilik makamının kapıları herkese açık”

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Evciler ilçesindeki vatandaşların sorunlarını dinledi. Balkanlıoğlu, Valilik makamının kapısının herkese açık olduğuna dikkat çekti

Afyonkarahisar merkez kasaba ve köy ziyaretlerini tamamlayan ve ziyaretleri sırasında birçok sorunları ve talepleri yerinde inceleyip, söz konusu sorun ve talepleri yerine getirilmesi için ilgili kurumlara talimatlar veren ve sonuçlarını da titizlikle takip eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın Evciler ilçelerine bağlı kasaba ve köylerinde incelemelerde bulundu.
Evciler ilçesinin kasaba ve köylerinde incelemelerde bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Valilik makamının kapıları Afyonkarahisar’lı hemşerilerimize açıktır ve herkes çekinmeden gelerek istek ve sıkıntılarını bizlere iletebilir. Fakat bizlere ulaşamayan vatandaşlarımız da var. Onların sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerini yerine getirmek için sizlerin yanına kadar gelmekteyiz. Bulunduğumuz makam halka hizmet makamıdır. Bu anlamda vatandaşlarımıza her türlü hizmette bulunacağız” dedi.
DAİRE MÜDÜRLERİ KATILDI
Evciler ilçesinin kasaba ve köylerinde incelemede bulunmak üzere beraberinde Vali Yardımcısı Adem Uslu, İl Jandarma Komutanı J. Albay Okçin Akşit, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müjdat Karagöz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Mehmet Kuşcu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Recep Oyur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Emin Ekici, Osmangazi EDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Mehmet Ekici, Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Ali Gedik ve Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu ile birlikte Evciler ilçesine giden Vali Balkanlıoğlu ilçeye bağlı 1 kasaba ile 6 köyde incelemelerde bulundu.
“PROTOKOL VALİLİĞİ YAPMAYACAĞIZ”
Evciler İlçe Kaymakamı H. Hasan Gökpınar ve ilçe protokolü tarafından ilk ziyaret yeri olarak belirlenen Körkuyu köyü girişinde karşılanan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve İl Müdürleri köy konağında vatandaşlarla bir araya geldi. Vali İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde gelen İl Müdürlerini teker teker tanıtarak, “Bugün sizlerin istek ve sıkıntılarının ete, kemiğe büründüğü gündür. Bizler sizlerin istek ve sıkıntılarınıza çözüm bularak, sizlere hizmet etmek için buradayız. Geçtiğimiz ay Ankara’da yapılan Valiler toplantısında Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan; ‘Benim siz Valilerimizden en önemli isteğim ne biliyor musunuz? Sıradancılığı bırakacağız, protokol Valiliği yapmayacağız. Biz, tam manasıyla halktan biri gibi olacağız ve halk bizi gördüğü zaman kendini bulacak’ dedi. Bizlerde Sayın Başbakanımızın talimatıyla, sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. Daha önce yaptığımız İlçe, kasaba ve köy ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” diyerek Körkuyu Köyü halkının istek ve sıkıntılarını dinledi.
İLK KEZ BİR
VALİ ZİYARET ETTİ
Daha sonra sırasıyla Gökçek Kasabası ile Akyarma, Altınova, Baraklı, Bostancı, Madenler köylerinde incelemelerde bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve beraberindekiler Gökçek kasabasında Belediye Başkanı ve köylerin muhtarları ile vatandaşlar tarafından sevgi ve coşkuyla karşılandı. Ziyaretler esnasında, hayatları boyunca ilk defa bir Vali’nin kendilerini ziyaret ettiklerini belirten vatandaşlar, böylece devlet ile millet arasındaki mesafenin azaldığını belirtiler. Vatandaşların sıcak karşılamalarından ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Balkanlıoğlu ise; “Sosyal devletin göstergesi olan millet ve devlet arasındaki uçurumların kalkması, sizleri ne kadar sevindiriyorsa bizleri de bir o kadar sevindiriyor. Daha önce de ilçe, kasaba ve köy ziyaretlerinde bulundum. Buralardaki vatandaşların tüm istek ve taleplerini dinledim. Ve istek ve taleplerin yerine getirilmesi için talimatlar verdim ve ilgili kurumlarca da bunlar yerine getirildi. Artık devletimiz daha güçlü, bölünmüş yollar, hızlı tren, hava alanları, paramızın değerinin artması, pasaportumuzun ve insanımızın dünya çapında değerinin artması ve ekonomimizin giderek büyümesi bunların bir göstergesidir. İnanıyorum ki ülkemiz daha da büyüyecek bu da çalışan, üreten sizler ve kılı kırk yaran yöneticiler sayesinde olacaktır” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme