• Haberler
  • Genel
  • Valilik kapıları herkese açık – Kocatepe Gazetesi

Valilik kapıları herkese açık – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Valiliği kapılarının, siyasilere, yöneticilere, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine, sivil toplum örgütlerine ve hususiyle vatandaşlara açık olduğunu söyledi Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e hayırlı Olsun ziyaretleri devam ediyor. Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Vali Hakan Yusuf Güner, Sinanpaşa Cumhuriyet Savcıları İhsan Karataş ve Erhan Cem Tanlık, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi [&hellip]

Valilik kapıları herkese açık

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Valiliği kapılarının, siyasilere, yöneticilere, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine, sivil toplum örgütlerine ve hususiyle vatandaşlara açık olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e hayırlı Olsun ziyaretleri devam ediyor. Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Vali Hakan Yusuf Güner, Sinanpaşa Cumhuriyet Savcıları İhsan Karataş ve Erhan Cem Tanlık, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Öğrenci Meclis Başkanı Ali İhsan Ködürgü öncülüğünde meclis üyelerini, Afyonkarahisar Kuyumcular ve Sarraflar Derneği Başkanı Ali Büyükduman eşliğinde dernek yönetim kurulu üyelerini, CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan öncülüğünde beraberindeki heyeti, Sinada Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Başdemir’i, Hayvan Hakları Derneği (AFHAYDER) Başkanı Mustafa Küçükilhan ve Türk Kadınlar Derneği Başkanı Behlül İplikçioğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Vali Hakan Yusuf Güner’in nazik karşılamalarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden konuklar, yoğun mesailerine rağmen kendilerini makamında kabul etme nezaketi gösterdikleri ve aynı zamanda her konuya vakıf olarak kendileriyle yakından ilgilendikleri için Vali Güner’e teşekkür ettiler.
“BİR ÇİVİ ÇAKAN BİLE
BAŞ TACI EDİLMELİ”
Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Valiliğinin kapılarının, siyasilere, yöneticilere, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine, sivil toplum örgütlerine ve hususiyle vatandaşlara açık olduğunu dile getirirken, makamların asıl sahibinin halk olduğunu ve kendilerinin bu vazifeyi yerine getirmek için burada olduğunu belirtti.
Ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür eden Vali Hakan Yusuf Güner, her zaman Valilik kapılarının kendilerine açık olduğunu belirterek Afyonkarahisar için bir çivi çakan kişilerin baş tacı edilmesinin gerektiğini sözlerine ekledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme