• Haberler
  • Gündem
  • Valilik birimleri biraraya getirildi – Kocatepe Gazetesi

Valilik birimleri biraraya getirildi – Kocatepe Gazetesi

Bilindiği gibi Ali Çetinkaya Kız Endüstri Meslek Lisesi restore edilerek Valilik binasına B Blok olarak dahil olmuştu. Vali Hakan Yusuf Güner, birimlerin bir araya getirilip, iş ve işlemlerin hızlanmasının sağlanmasıyla vatandaşa daha kaliteli ve hızlı hizmet verildiğini söyledi.VALİ TÜM BİRİMLERİ İNCELEDİVali Hakan Yusuf Güner, valilik binasının B Blok içerisinde bulunan birimlerini medya mensuplarıyla birlikte ziyaret [&hellip]

Bilindiği gibi Ali Çetinkaya Kız Endüstri Meslek Lisesi restore edilerek Valilik binasına B Blok olarak dahil olmuştu. Vali Hakan Yusuf Güner, birimlerin bir araya getirilip, iş ve işlemlerin hızlanmasının sağlanmasıyla vatandaşa daha kaliteli ve hızlı hizmet verildiğini söyledi.
VALİ TÜM BİRİMLERİ İNCELEDİ
Vali Hakan Yusuf Güner, valilik binasının B Blok içerisinde bulunan birimlerini medya mensuplarıyla birlikte ziyaret etti. Vali Güner, burada yürütülen iş ve işlemler hakkında ilgililerden bilgi aldı. İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan hizmet standartları süresini yerinde inceleyen Vali Güner, işlem yaptırmak üzere gelen vatandaşlarla sohbet etti. Güner, valiliğe bağlı tüm birimlerde de ziyarette bulundu.
KURUMLAR
KOORDİNASYONU
SAĞLADI
Vali Hakan Yusuf Güner, valiliğin yeni bir anlayış biçimini benimsediğini, birlikte projeli yönetim modelli ile vatandaşa daha kaliteli hizmetlerin sunulduğunu söyledi. Güner şöyle konuştu: “Daha etkin ve kısa sürelerde iş ve işlemler yapılıyor. Vatandaş odaklı çalışmalarda tüm kurum ve kuruluşların koordinasyonu sağlamaları önemlidir. Valilik B Bloğu ile bu koordinasyon sağlanmıştır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme