Valilik Basın Müdürlüğü'nden 200 haber

Afyonkarahisar'ın tanıtımı açısından büyük önem arz eden Valilik internet sitesi adeta bir haber ajansı gibi çalışıyor Afyonkarahisar'daki tüm gelişmelerin, toplantıların, yatırımların, açılışların ve Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun ziyaret, inceleme gezileri ile beyanatlarının yer aldığı www.afyonkarahisar.gov.tr resmi internet sitesinde 1 Ocak 2012 tarihinden bu yana 150 fotoğraflı haber yayına verildi. Bunun dışında 50 adet fotoğraflı haberde, Ulusal [&hellip]

Valilik Basın Müdürlüğü’nden 200 haber

Afyonkarahisar’ın tanıtımı açısından büyük önem arz eden Valilik internet sitesi adeta bir haber ajansı gibi çalışıyor

Afyonkarahisar’daki tüm gelişmelerin, toplantıların, yatırımların, açılışların ve Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun ziyaret, inceleme gezileri ile beyanatlarının yer aldığı www.afyonkarahisar.gov.tr resmi internet sitesinde 1 Ocak 2012 tarihinden bu yana 150 fotoğraflı haber yayına verildi. Bunun dışında 50 adet fotoğraflı haberde, Ulusal ve yerel medya mensuplarının e-posta adreslerine gönderildi.
Özellikle Afyonkarahisar’ın tanıtım hizmetlerinin yapıldığı web sitesi bünyesinde İl’in tanıtımı açısından bir çok yazılı ve görsel veri içeriyor. Afyonkarahisar Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından tasarımı ve güncellemesi yapılan www.afyonkarahisar.gov.tr adlı Valilik web sitesi, ülkemizin ve dünyanın değişik ülkelerin de sıklıkla takip ediliyor.
Site bünyesindeki tanıtıcı resim ve bilgilerde de göz doldururken, 1900’lü yıllardan kalan resimlerin yayınlandığı, Anılarla Afyonkarahisar Fotoğrafları bölümü ise vatandaşlardan büyük beğeni topluyor. Ellerinde gerek tarihi fotoğraflar olsun gerekse yeni çekilmiş şehir manzara resimleri olan vatandaşlar, resimlerini Valilik web sitesinde yayınlatabiliyorlar. Bunun için ellerindeki resimleri, isim ve e posta adresiyle birlikte [email protected] adresine atabiliyorlar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme