Valiler’den nezaket ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım'a Uşak Valisi Ahmet Okur, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve Burdur Valisi Şerif Yılmaz'dan hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı için ilimize gelen Uşak Valisi Ahmet Okur, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve beraberlerinde Burdur Valisi Şerif [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım’a Uşak Valisi Ahmet Okur, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve Burdur Valisi Şerif Yılmaz’dan hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.
Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı için ilimize gelen Uşak Valisi Ahmet Okur, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve beraberlerinde Burdur Valisi Şerif Yılmaz da Vali Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aziz Yıldırım, ziyaretlerinden dolayı Uşak Valisi Okur, Manisa Valisi Güvençer, Kütahya Valisi Nayir ve Burdur Valisi Yılmaz’a teşekkür etti.
BAĞIMIZ KUVVETLENİYOR
Ziyarette Uşak, Manisa, Kütahya, Burdur ve Afyonkarahisar arasında birçok bağ olduğunu hatırlatan Vali Yıldırım, bölgenin gelişimine ve ilerlemesine ön ayak olan Zafer Kalkınma Ajansı gibi birçok konuda ortak çalışmalar yürüttüklerini, bu çalışmalarla da bu bağların kuvvetleneceğini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme