• Haberler
  • Genel
  • Vali’den, SYD Vakfı ile İdare Mahkemesine ziyaret

Vali’den, SYD Vakfı ile İdare Mahkemesine ziyaret

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yeni idare binasına geçen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı ile İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin'i ziyaret etti İlk olarak, geçtiğimiz hafta, eski Adliye Binası olarak bilinen yeni idare binasına taşınan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giden Vali İrfan Balkanlıoğlu, SYD Vakfı Müdürü Süleyman Arı ve SYD Vakfı perso-neli [&hellip]

Vali'den, SYD Vakfı ile İdare Mahkemesine ziyaret

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yeni idare binasına geçen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı ile İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin’i ziyaret etti

İlk olarak, geçtiğimiz hafta, eski Adliye Binası olarak bilinen yeni idare binasına taşınan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giden Vali İrfan Balkanlıoğlu, SYD Vakfı Müdürü Süleyman Arı ve SYD Vakfı perso-neli tarafından karşılandı. SYD Vakfının aynı zamanda Başkanlığına da yapılan Vali İrfan Balkanlıoğlu, yeni idare birimlerinde inceleme-lerde bulundu.
Vakfın yeni bir yüz ve imaj kazandığını belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, daha önce Hükümet Binası zemin katta hizmet veren Vakfın hizmetlerinin yeni binasında daha hızlı ve etkin bir şekilde devam edeceğini söyledi. SYD vakfından yardım almak için gelen vatandaşların bekletilmeden işlemlerinin yapıldığını söyleyen Vali Balkanlıoğlu, vakıftaki iş ve işlemlerin safahatı hakkında da Vakıf Müdürü Süleyman Arı’dan bilgiler aldı. Vakıf Müdürü ve personeline yine binalarının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vali Balkanlıoğlu, tüm personele çalışmalarında başarılar diledi.
Daha sonra, aynı binanın 3. Katında hizmet veren İdare Mahkemesini de ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin ile bir süre bilgi alış verişinde bulundu.
Hükümet Binasının yıkılacak olması nedeniyle aynı binaya, Tek Adımda Hizmet Bürosu, Mikro Kredi Birimi de taşınırken, Nüfus Müdürlüğünün de taşınma işlemleri devam ediyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme