• Haberler
  • Genel
  • Vali'den Milli Eğitim’e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Vali'den Milli Eğitim’e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni binasını ziyaret etti Geçtiğimiz ay içerisinde yeni idare binası olan Karaman İş Merkezi 5. Kata taşınan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne giden Vali İrfan Balkanlıoğlu, müdürlük bünyesindeki bürolarda incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim [&hellip]

Vali’den Milli Eğitim'e ziyaret

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni binasını ziyaret etti

Geçtiğimiz ay içerisinde yeni idare binası olan Karaman İş Merkezi 5. Kata taşınan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne giden Vali İrfan Balkanlıoğlu, müdürlük bünyesindeki bürolarda incelemelerde bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bürolarında ve toplantı salonlarında incelemelerde bulundu.
Büroların gayet düzgün ve planlı bir şekilde yerleştirildiğini gören Vali Balkanlıoğlu, başta İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım olmak üzere binada çalışan Milli eğitim personellerine görevlerinde başarılar diledi.
Vali Balkanlıoğlu; Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ın makamında eğitim-öğretimdeki çalışmalar ve yeni projeler hakkında da bilgiler aldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme