Vali’den Mehmetçik ziyareti – Kocatepe Gazetesi

8'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığına ziyarette bulunan Vali Mustafa Tutulmaz'a İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan ile 8'inci Ana Bakım Merkezi Komutanı Mühendis Albay Erdinç Dinçer eşlik ettiler.Karşılama mangası tarafından karşılanan Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaret şeref defterini imzaladı.BAŞLIKLARIN KALİTESİNİ TEST ETTİDaha sonra fabrikada incelemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Kompozit Yelek Atelyesi, Kompozit Başlık Atelyesi [&hellip]

8’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığına ziyarette bulunan Vali Mustafa Tutulmaz’a İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan ile 8’inci Ana Bakım Merkezi Komutanı Mühendis Albay Erdinç Dinçer eşlik ettiler.
Karşılama mangası tarafından karşılanan Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaret şeref defterini imzaladı.
BAŞLIKLARIN KALİTESİNİ TEST ETTİ
Daha sonra fabrikada incelemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Kompozit Yelek Atelyesi, Kompozit Başlık Atelyesi ve Lastik ve Kauçuk Atelyesinde üretilen ürünlerle ilgili olarak 8’inci Ana Bakım Merkezi Komutanı Mühendis Albay Erdinç Dinçer’den bilgiler aldı. Vali Tutulmaz atış poligonunda fabrikada üretilen başlıkların kalitesini de test etti.
Ziyaretleri sırasında değerlendirmelerde bulunan Vali Tutulmaz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin malzeme ve ekipmanlarının bir bölümünün Afyonkarahisar’da bulunan 8’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı tarafından temin edildiğini belirtirken, Türk Silahlı Kuvvetleri gücüne güç katan malzeme ve ekipmanların üretiminde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Ziyaret sonunda Vali Tutulmaz 8’enci Ana Bakım Merkezi Komutanı Mühendis Albay Erdinç Dinçer’i makamında ziyaret ederek, incelemeleri sırasında göstermiş olduğu ilgi için teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme