• Haberler
  • Spor
  • Vali'den Efelere davet – Kocatepe Gazetesi

Vali'den Efelere davet – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımına Vali Aziz Yıldırım tarafından Beşiktaş Voleybol takımıyla oynanacak maç öncesinde moral yemeği verildi. İkbal Termal Otel'de verilen moral yemeğine İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hayati Karaaslan, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı [&hellip]

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımına Vali Aziz Yıldırım tarafından Beşiktaş Voleybol takımıyla oynanacak maç öncesinde moral yemeği verildi. İkbal Termal Otel’de verilen moral yemeğine İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hayati Karaaslan, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Murat Diker, Afyon Belediyesi Yüntaş Voleybol idarecileri, teknik heyeti ve sporcular katıldı.
Yemekte konuşma yapan Vali Aziz Yıldırım, “Afyonkarahisar spor konusunda her alanda Türkiye liglerinin tartışılmaz takımlarından olma yolunda. Bu anlamda futbol takımımız oldukça iyi, basketbol takımımız bize memnuniyet verici şekilde oynuyor ve siz değerli voleybol takımımızda takdire şayan oyunlar ortaya çıkarıyor. Voleybol takımımızın oyununu da takdir etmeden geçmek istemedim. Hepimizi üzen bir hadise yaşadık. Kervin Pinerua’yı burada tekrar iyiliklerle anıyorum. Takımımızın bel kemiği sporcularımızdan bir tanesi idi. Arkadaşlığı ve ortaya koyduğu oyunla, efendiliği ile de hepimizin takdirini kazanmış olan bir sporcu idi. Tabi ki kaybı hepimizi üzdü ve takımımızın moralini bozdu. Bizlerde uzun süre kendimize gelemedik. Ama sonrasında hayat devam ediyor. Ligde devam ediyor. O zaman siz değerli kardeşlerimde en güzel şekilde performans göstererek ligdeki en güzel takımlardan veya en dişli takımlardan biri olabilmek içinde elinizden gelen gayreti sarf ediyorsunuz. Bunu hepimiz görüyoruz” dedi.
Sporcuların sadece saha içinde değil ayrıca saha dışında da görevleri olduğuna dikkat çeken Vali Yıldırım, “Bizlerde sporcunun aynı zamanda ahlaklısından hoşlanıyor ve ahlaklısını seviyoruz. O durum hakikaten sahaya da yansıyor, oyuna da yansıyor, seyircilerin sporcularımızı takdir etmesine, sevmesine sebebiyet veriyor. Sizlerde buna tam olarak layıksınız ve ben hepinizi tekrar tekrar tebrik ediyorum” ifadesine yer verdi.
Belki de bu yıl şampiyon olunamayacağını aktaran Vali Yıldırım, “Belki bu yıl şampiyon olamayacağız, hiç önemli değil. Ama inşallah bir daha ki yıl ben bu takımın şampiyon olarak ligi bitireceğine inanıyorum. Geçen devre Fenerbahçe gibi bir takımı bile kendi sahasında yenme başarısını gösterdiniz, hem de geriden gelmek sureti ile. Şimdi önümüzde bir Beşiktaş maçı var, bu Beşiktaş maçında da en az oradaki kadar güzel bir performans ortaya koyacaksınız ben buna inanıyorum. Sizler ile beraber olmak, kendimiz spor yapıyor kadar bizlere zevk ve şevk veriyor. Biz tribünde sizleri izlerken yaptığınız o hareketlerden, ortaya koyduğunuz performanstan çok büyük bir tat alıyoruz ve hayatımızın tadısınız. Hafta sonları maçlarını iple çekiyoruz bunu bilesiniz. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Gayretlerinizden dolayı tekrar tekrar tebrik ediyorum. İnşallah bu sene ligi elimizden geldiğince iyi bir yerde bitireceğiz ben buna inanıyorum. Önümüzdeki yıl inşallah 2017-2018 sezonunda sizlerden de şampiyonluklar bekliyoruz. Tabi olamasanız bile yine hep beraberiz. Bizler birey olarak sizleri seviyoruz. İyi ki varsınız hafta içerisindeki yorgunluğumuzu hafta sonu maçlarında bir de galibiyet olursa alıp götürüyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme