Vali’den Çakmak’a geçmiş olsun ziyareti

Vali İrfan Balkanlıoğlu, geçtiğimiz hafta içerisinde bir operasyon geçiren işadamı Mehmet Çakmak'ı ziyaret etti Hayırsever işadamı, vergi rekortmeni Mehmet Çakmak geçtiğimiz günlerde geçirdiği düşme kazası sonucu Özel Park Hastanesi'ne kaldırıldı. Çakmak geçirdiği başarılı operasyonun akabinde Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından ziyaret edildi. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’da yer aldı. İşadamı Mehmet Çakmak, Op. Dr. Murathan [&hellip]

Vali'den Çakmak'a geçmiş olsun ziyareti

Vali İrfan Balkanlıoğlu, geçtiğimiz hafta içerisinde bir operasyon geçiren işadamı Mehmet Çakmak’ı ziyaret etti

Hayırsever işadamı, vergi rekortmeni Mehmet Çakmak geçtiğimiz günlerde geçirdiği düşme kazası sonucu Özel Park Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakmak geçirdiği başarılı operasyonun akabinde Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından ziyaret edildi. Ziyarette İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’da yer aldı.
İşadamı Mehmet Çakmak, Op. Dr. Murathan Leblebicioğlu ve ekibi tarafından tedavi altına alındı. Çakmak’ın sağ kalçasında belirlenen kırık sonucu, başarılı bir kalça protezi ameliyatı gerçekleştirildi. Ameliyat sonrası rehabilitasyonu devam eden işadamı Mehmet Çakmak’ı Vali İrfan Balkanlıoğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ziyaret ettiler. Çakmak’a geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Balkanlıoğlu şöyle konuştu: “Teknoloji artık her alanda olduğu gibi sağlık alanında da oldukça gelişti. Eskiden olsa bir kemik kırılınca veya çatlayınca aylarca yatalak kalınır, belki ömür boyu o acı çekilirdi. Şimdi ise protez tedavileri oldukça ilerledi. Ameliyat sonrasında yürümeye başlayabiliyorsunuz. Özellikle Afyonkarahisar’ın sağlık alanında bu kadar gelişmiş olmasından çok mutluyum.” İşadamı Mehmet Çakmak, başta Op. Dr. Murathan Leblebicioğlu olmak üzere Özel Park Hastanesi yönetimine ve tüm çalışanlara teşekkür etti. Ziyarette; Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Başhekim Süleyman Şahin ve Hastane Müdürü Şükrü Tunçbilek’te hazır bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme