Vali'den AGD'ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Vali Balkanlıoğlu, vatandaşın sorunlarını birinci elden dinlemek için ziyaretlerde bulunduğunu söyledi Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Afyonkarahisar’ı tanıma doğrultusunda çalışmalarının devam ettiğini belirten Balkanlıoğlu, vatandaşın sorunlarını birinci elden dinlemek için ziyaretlerde bulunduğunu söyledi. İdari amirlerin, halkla iç içe görev yürütmesi [&hellip]

Vali’den AGD’ye ziyaret

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Vali Balkanlıoğlu, vatandaşın sorunlarını birinci elden dinlemek için ziyaretlerde bulunduğunu söyledi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Afyonkarahisar’ı tanıma doğrultusunda çalışmalarının devam ettiğini belirten Balkanlıoğlu, vatandaşın sorunlarını birinci elden dinlemek için ziyaretlerde bulunduğunu söyledi. İdari amirlerin, halkla iç içe görev yürütmesi gerektiğini hatırlatan Balkanlıoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu doğrultuda talimatı olduğunu aktardı.
Seçim sürecini de değerlendiren Balkanlıoğlu, seçim ortamında siyasi partilerin rahatça propaganda yapabildiğini, asayiş bakımından bir sorunla karşılaşılmadığını aktardı.
Balkanlıoğlu’nun gündemindeki birkonu da Zafer Haftası ile ilgiliydi. Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın Kurtuluş Savaşı’nın kazanıldığı topraklar olması nedeniyle Zafer Bayramı’nın bir hafta boyunca kutlandığını söyledi. Kutlama programının esasını bozmamak ve ruhuna dokunmamak kaydıyla bazı eklemeler ya da çıkarmalar da yapılabileceğinin altını çizen Balkanlıoğlu, bu sene ilk kez Afyonkarahisar’da Zafer Bayramı kutlamalarına katılacağını, kutlamalarda aksayan bir yön olması halinde bu durumdan ders çıkaracaklarını söyledi.

Bakmadan Geçme