• Haberler
  • Gündem
  • Vali Yıldırım, Sinanpaşalılarla birlikte – Kocatepe Gazetesi

Vali Yıldırım, Sinanpaşalılarla birlikte – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen iftar programına Afyonkarahisa Valisi Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Sinanpaşa Kaymakamı Kerem Türker, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Önder, daire amirleri ve Sinanpaşa halkı katıldı.İFTAR SOFRALARI, İNSANLARI YAKINLAŞTIRIRİftar sonrası konuşma yapan Vali Yıldırım, 'İnsanları birbirine yaklaştıran bu güzel sofraların kurulmasında katkısı ve emeği olan herkesten Allah razı olsun. Sinanpaşa halkımızın Ramazan ayını tebrik eder, [&hellip]

Sinanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen iftar programına Afyonkarahisa Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Sinanpaşa Kaymakamı Kerem Türker, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Önder, daire amirleri ve Sinanpaşa halkı katıldı.
İFTAR SOFRALARI, İNSANLARI YAKINLAŞTIRIR
İftar sonrası konuşma yapan Vali Yıldırım, “İnsanları birbirine yaklaştıran bu güzel sofraların kurulmasında katkısı ve emeği olan herkesten Allah razı olsun. Sinanpaşa halkımızın Ramazan ayını tebrik eder, hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
İftar programının ardından Sinanpaşa programını şehit ailesine ziyaretiyle devam ettiren Vali Aziz Yıldırım, ziyaret sırasında şehit ailesinin istek ve taleplerini dinledi. Ziyaretin sonunda Vali Yıldırım, şehit ailesine sağlık ve huzur içerisinde hayırlı Ramazanlar diledi.

Bakmadan Geçme