Vali Yıldırım, Dinar’da iftara katıldı

Dinar Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlara yönelik iftar programı düzenlendi. İftara, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar katıldı.İftar duasının ardından vatandaşlar ile birlikte iftar yapan Vali Yıldırım, Ramazan ayının getirdiği birlik ve beraberlik ortamına dikkat çekti ve birliğin, beraberliğin artmasını diledi. Ayrıca Dinar halkın Ramazan ayını [&hellip]

Dinar Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlara yönelik iftar programı düzenlendi. İftara, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar katıldı.
İftar duasının ardından vatandaşlar ile birlikte iftar yapan Vali Yıldırım, Ramazan ayının getirdiği birlik ve beraberlik ortamına dikkat çekti ve birliğin, beraberliğin artmasını diledi. Ayrıca Dinar halkın Ramazan ayını tebrik Vali Yıldırım, Ramazan ayının tüm İslam âlemine sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.
İftar programının ardından Dinar programını bir aile ziyaretiyle devam ettiren Vali Aziz Yıldırım, ziyaret sırasında ailenin istek ve taleplerini dinledi.

Bakmadan Geçme