Vali Yıldırım bugün kentten ayrılıyor

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Muş iline atanan Vali Aziz Yıldırım, kentten ayrılmadan önce kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine veda ziyaretinde bulundu.Vali Aziz Yıldırım gün içerisinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hayati Karaaslan, Cumhuriyet Savcısı Osman Çabuk'a makamında ziyarette bulundu.ASKERİ ERKAN KARŞILADIDaha sonraki ziyaretini İkmal ve [&hellip]

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Muş iline atanan Vali Aziz Yıldırım, kentten ayrılmadan önce kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine veda ziyaretinde bulundu.
Vali Aziz Yıldırım gün içerisinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hayati Karaaslan, Cumhuriyet Savcısı Osman Çabuk’a makamında ziyarette bulundu.
ASKERİ ERKAN KARŞILADI
Daha sonraki ziyaretini İkmal ve Garnizon Komutanlığına yapan Vali Yıldırım burada Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, İkmal Komutanlığı Erkan Başkanı İkmal Albay Ali İhsan İmre, Hava Meydan Komutanı Hava Ss. Albay Özgür Büyüköztürk, Askeralma Bölge Başkanı Personel Albay Murat Diker, 8. Ana Bakım Merkez Komutan Vekili Bakım Albay Asil Oğuz Topbay tarafından karşılandı. Vali Yıldırım, ziyaretinde Şeref Defterini imzaladı.
Ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini ifade eden kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ise Vali Yıldırım ile görev yapmanın kendileri için büyük bir kazanım olduğunu, bu anlamda Afyonkarahisar halkı için önemli vazifeler icra eden Vali Yıldırım’a bundan sonraki görev yerinde başarılarının devam etmesi temennisinde bulunurken, sağlıklı ve uzun ömürler dilediler.
Öte yandan bugün Vali Konağı’nda düzenlenecek veda töreninin ardından Vali Aziz Yıldırım kentten ayrılacak.

Bakmadan Geçme