• Haberler
  • Gündem
  • Vali Yiğitbaşı'nın Girişimleriyle 10 Milyonluk Destek Sağlandı

Vali Yiğitbaşı'nın Girişimleriyle 10 Milyonluk Destek Sağlandı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, www.kocatepegazetesi.com'a Atlı Spor, Binicilik ve Okçuluk Merkezi'ne Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın girişimleriyle 10 milyon TL'lik destek geldiğini açıkladı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, köklü tarihin binlerce yıllık birikimini koynunda saklayan Frigya’nın, kendine özgü mistik atmosferi, büyüleyici manzarası ve hayran bırakan doğal güzelliği ile her geçen gün daha fazla ilgi gördüğünü belirtti.

Müdür Kasapoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bölgenin daha fazla turist çekmesi, şehrimizin turizmine daha çok katkı sağlaması ve bölgenin turizm destinasyonu olması yolunda yeni bir hareketlilik katmak amacıyla Afyonkarahisar Valiliğimiz himayelerinde Frigya Atlı Spor, Binicilik ve Okçuluk Merkezi yapılması için çalışma başlatılmıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle bölgeye kazandırılan Frigya Atlı Spor, Binicilik ve Okçuluk Merkezi’nde kaba inşatta belirli bir mesafe kat edildi. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın girişimleri ve takibi neticesinde geriye kalan kısmın tamamlanması için yeniden ihalesi yapılan Frigya Atlı Spor, Binicilik ve Okçuluk Merkezi’ne Gençlik ve Spor Bakanlığından 10 milyon TL’lik destek sağlandı. Kısa sürede içinde tamamlanması ve bölgeye kazandırılması beklenen Frigya Atlı Spor, Binicilik ve Okçuluk Merkezi, özellikle ata sporu okçuluk ve biniciliğin bölgede yaygınlaşması ve Şehrimizin gözde mekânı Frigya’nın cazibesini daha da artırması bekleniyor.”

Haber

Haber

Bakmadan Geçme