• Haberler
  • Eğitim
  • Vali Yiğitbaşı Ve Milletvekilleri Sultandağı Ve Çay’ı Ziyaret Etti

Vali Yiğitbaşı Ve Milletvekilleri Sultandağı Ve Çay’ı Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ile  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ile birlikte Sultandağı ve Çay ilçesinde ziyaretlerde bulundu

Programına Sultandağı ilçesinde başlayan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Sultandağı Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan, Millet Bahçesi mesire alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

SOSYAL MEDYADAN DAVET ETTİ

Ardından, ilçede bulunan Ali Yaşar Aile Parkına geçen Vali Yiğitbaşı, burada aile işletmesi olarak faaliyetlerini sürdüren ve sosyal medya üzerinden kendisine davet mesajı gönderen Gizem Zorlu’nun işletmesine misafir oldu. Vatandaşların uğrak noktası olan çay bahçesini ailecek başarıyla işleten Gizem Zorlu’yu tebrik eden Vali Yiğitbaşı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Haber

Vali Yiğitbaşı’nı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Gizem Zorlu’da sosyal medyadan yazdığı mesaj sonrası kendisini ziyaret etmesinden dolayı Vali Yiğitbaşı’na teşekkür etti.

PROJE OKULUNA ZİYARET

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı bir sonraki ziyaretini Çay ilçesine yaptı. Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Hakan Şeref Olgun’un da eşlik ettiği ziyaretlerde Vali Yiğitbaşı, Çay Anadolu Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulunda öğrencilerin “Yaza Merhaba” etkinliğine katıldı.

GELECEĞİN SINIFI…

Burada Çay Borsa İstanbul Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi bir gösteri sundu. Öğrencilerin açtığı kermesi de inceleyen, onarla sohbet eden Vali Yiğitbaşı, Future Classroom Lab sınıfını da ziyaret etti. Burada bulunan 6 öğrenme alanı hakkında öğrencilerden bilgiler alan Vali Yiğitbaşı, dijital içerik üretiminden, 3 boyutlu modelleme yapılan alanlara, sanat alanından stüdyo uygulamalarına kadar birçok konuda başarılı işler ortaya çıkarak öğrencileri tebrik etti.

Haber

Bakmadan Geçme