• Haberler
  • Gündem
  • Vali Yiğitbaşı, Uluslararası Farkındalık Zirvesi'ne Katıldı

Vali Yiğitbaşı, Uluslararası Farkındalık Zirvesi'ne Katıldı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teşrifleriyle, MÜSİAD Kadın Uluslararası Farkındalık Zirvesi'nde kadınlarımızın hikayelerini dinledik. Zirvenin kapanış kısmında kadınların toplumdaki rolü ve başarılarına dair Saygıdeğer Emine Erdoğan hanımefendinin hitaplarını dinledik." dedi.

Vali Yiğitbaşı, Uluslararası Farkındalık Zirvesi'ne Katıldı

‘ADALET EKSENİNDE BİR DÜNYA OLUŞACAKTIR’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da toplantı hakkında şu bilgiyi paylaştı:

"Bugün, MÜSİAD Kadın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Uluslararası Farkındalık Zirvesi’nde bir kez daha kadınların toplumsal dönüşümdeki kritik rolüne tanıklık ettik. Kadının emeği, bilgi ve birikimi, sadece ekonomik büyümenin değil, sosyal  kalkınmanın da en temel dinamiğidir. Bu nedenle kadınların hayatın tüm alanlarında, kendi tabiatlarıyla var olmalarını sağlamak asıl amaç olmalıdır.  Ancak o zaman adalet ve denge ekseninde bir dünya oluşacaktır. Bu değerli zirve vesilesiyle Farkındalık Ödülü’nün sahihi olan, toplumumuzun öncü kadınları; rahmetli Alev Alatlı’yı, Prof. Dr. Nurhan Atasoy’u, Ümit Meriç’i ve Canan Bayraktar’ı yürekten kutluyorum. Onların izinden başarılarıyla fark yaratan nice kadının yetişmesini diliyor, zirvede emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Vali Yiğitbaşı, Uluslararası Farkındalık Zirvesi'ne Katıldı

Bakmadan Geçme