Vali Yiğitbaşı Şehit Annesine Sözünü Tuttu

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 185’inci yıldönümünde bayram ziyareti sözünü verdiği şehit annesi Raziye Kılıçaslan’ı ziyaret etti

Haber

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Numan Yöner ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan, 20 Eylül 1985 tarihinde Van’da şehit düşen Jandarma Er Abdurrahman Kılıçaslan’ın Şuhut ilçesi Bademli köyünde yaşayan annesi Raziye Kılıçaslan’a bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Haber

“BEN DE SENİN KIZINIM”

Vali Yiğitbaşı, Jandarma Teşkilatı’nın 185’inci kuruluş yıldönümünde Raziye Kılıçaslan’a sarılarak teselli etmiş, “Buradaki herkes senin evladındır. Ben de senin bir kızınım, İl Jandarma Komutanımız Tolga Albay da senin bir oğlundur.” demişti. Şehit annesi Raziye Kılıçaslan, Vali Yiğitbaşı ve Albay Yağan’a, “Başımın üzerinde yeriniz var. Buyurun gelin bir hafta misafir edeyim.” diye karşılık vermiş; Vali Yiğitbaşı ve Albay Yağan, Kurban Bayramında şehit annesi Kılıçaslan’ı ziyaret ederek hayır dualarını alacaklarını ifade etmişlerdi.

Haber

Bakmadan Geçme