• Haberler
  • Gündem
  • Vali Yiğitbaşı'ndan 'Devlet Ciddiyeti ve Devlet Geleneği' Vurgusu

Vali Yiğitbaşı'ndan 'Devlet Ciddiyeti ve Devlet Geleneği' Vurgusu

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı görev hassasiyeti taşıyan kamu görevlilerine özel teşekkürünü ifade ederek, 'Devletimizin ciddiyetine, geleneklerine, nezaketine ve devletimizin milletimizle olan sarsılmaz bağına halel getirmeden iş birliği içerisinde gayret gösteren tüm kurumlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum' dedi.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın asayiş toplantısı sonrasında gerçekleştirdiği basın açıklamasındaki mesajları dikkat çekti.


TSK ve ATATÜRK’E ÖZEL VURGU

Vali Yiğitbaşı'ndan 'Devlet Ciddiyeti ve Devlet Geleneği' Vurgusu
Devlet ciddiyetine, geleneklerine, nezaketine ve devletin milletle olan sarsılmaz bağına halel getirmeden iş birliği içerisinde gayret gösteren tüm kurumlara teşekkür eden Vali Yiğitbaşı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin temsilcilerini ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de unutmadı.
Emniyet ve Jandarma birimleri başta olmak üzere hassasiyet gösteren tüm kamu görevlilerine teşekkür eden Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı açıklamasında dikkat çeken şu ifadeleri kullandı:


DEVLET GELENEĞİ, DEVLET CİDDİYETİ VE DEVLET NEZAKETİ HATIRLATMASI

Vali Yiğitbaşı'ndan 'Devlet Ciddiyeti ve Devlet Geleneği' Vurgusu
“Hem hafta boyu, büyük fedakarlıkla Zafer Haftamız boyunca, özellikle Şuhut’tan başlayıp Kocatepe’de sonlanan gece yürüyüşü öncesinde ve sonrasındaki tüm hazırlıklarda, devamında icra edilen törenlerde aralıksız 36 saat mesai yapan kolluk personellerimizin tümüne Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanı’mız başta olmak üzere tüm personellerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
Devletimizin ciddiyetine, geleneklerine, nezaketine ve devletimizin milletimizle olan sarsılmaz bağına halel getirmeden iş birliği içerisinde gayret gösteren tüm kurumlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
Bu vesileyle de Büyük Taarruz’un 102’nci yılında bize her türlü yokluk ve imkansızlığa rağmen yürüttüğü kurtuluş mücadelesini kesin ve tartışmasız bir zaferle neticelendiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için kurtuluş mücadelesi veren ve bu uğurda canını hiçe sayan bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi de tekrar rahmet ve minnetle anıyorum. Ayrıca dünkü kazada kaybettiğimiz şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Jandarma astsubayımıza da şifalar diliyorum.” 
 

 

Bakmadan Geçme