• Haberler
  • Gündem
  • Vali Yiğitbaşı, Kadınların Topluma Sağladığı Katkıları Anlattı

Vali Yiğitbaşı, Kadınların Topluma Sağladığı Katkıları Anlattı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, MÜSİAD Kadın tarafından düzenlenen Uluslararası Farkındalık Zirvesi'nde Farklı Roller Tek Bir Kadın oturumunda konuşmacı olarak yer aldı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Uluslararası Farkındalık Zirvesi'nde kadınların üstlendikleri rolleri anlattı.

Vali Yiğitbaşı, "Uluslararası Farkındalık Zirvesi" ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"MÜSİAD Kadın’ın düzenlediği Uluslararası Farkındalık Zirvesi’nde kadınların farklı rollerle topluma sağladığı katkıları paylaşma fırsatı bulduğumuz, moderatörlüğünü Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un yaptığı Farklı Roller Tek Bir Kadın oturumunda bir araya geldik. Kadınların hayatın her alanında üstlendikleri rollerden bahsederken, bu güçlü topluluğun bir parçası olmak bana büyük bir mutluluk verdi. Bu güzel etkinliği hazırlayan MÜSİAD Kadın ailesine ve emeği geçen herkese gönülden teşekkürler!"

Vali Yiğitbaşı, Kadınların Topluma Sağladığı Katkıları AnlattıVali Yiğitbaşı, Kadınların Topluma Sağladığı Katkıları AnlattıVali Yiğitbaşı, Kadınların Topluma Sağladığı Katkıları Anlattı

Bakmadan Geçme