Vali Yiğitbaşı, Güvenlik Toplantısına Katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın başkanlığında düzenlenen Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı'nda Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, şehrin güvenliği hakkında bilgiler verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın başkanlığındaki toplantı 81 ilde eş zamanlı olarak Video Konferans Sistemi (VKS) ile düzenlendi.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş başkanlığında, 81 ilde eş zamanlı olarak Video Konferans Sistemi (VKS) ile düzenlenen Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. 2025 Aile Yılı kapsamında gerçekleştirilecek çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Erdoğan'da hazır bulundu.
Vali Yiğitbaşı, Güvenlik Toplantısına Katıldı
Vali Yiğitbaşı, Güvenlik Toplantısına Katıldı

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme