Vali Yiğitbaşı Erdoğan'la Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 'Uluslararası Farkındalık Zirvesi'nde önemli isimlerle bir araya geldi.

Afyonkanahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Saygıdeğer Hanımefendi Emine Erdoğan, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Burcu Özsoy, Yazar Jenny Molendyk Divlevi ve birçok kıymetli isimle bir araya gelme fırsatı bulduğumuz MÜSİAD Kadın’ın düzenlediği Uluslararası Farkındalık Zirvesi’nden güzel anılar biriktirerek ayrıldık" dedi.

Vali Yiğitbaşı, Uluslararası Farkındalık Zirvesi'nde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bu vesile ile MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı ve MÜSİAD Kadın Başkanı Meryem Tuba İlbahar Koca başta olmak üzere tüm MÜSİAD ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Kadın Başkanı Meryem Tuba İlbahar Koca da Vali Yiğitbaşı'na teşekkür ederek, "Sayın Valim, teşriflerinizden ötürü ve Farklı Roller Tek Bir Kadın oturumunda sizleri dinlemekten mutluluk duyduk. 

MÜSİAD Kadın ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Farkındalık Zirvesi'nde bizlere destek olduğunuz için teşekkür ediyorum." dedi.

Vali Yiğitbaşı Erdoğan'la Bir Araya Geldi

Vali Yiğitbaşı Erdoğan'la Bir Araya Geldi

Vali Yiğitbaşı Erdoğan'la Bir Araya Geldi

Bakmadan Geçme