• Haberler
  • Gündem
  • Vali Yiğitbaşı, Afyon'un Taleplerini Bakan Göktaş'a İletti

Vali Yiğitbaşı, Afyon'un Taleplerini Bakan Göktaş'a İletti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, hemşehrimiz Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret ederek, Afyonkarahisar’da yapılması planlanan çalışmalarla ilgili öncelikli talepleri iletti.
Vali Yiğitbaşı, ziyaret sonunda Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde hazırlanan 1923-2023 yılları arasında Şehit düşen Afyonkarahisarlı Kahraman Şehitlerinin hikayelerinin yer aldığı “Afyonkarahisar’ın Kahraman Şehitleri” albümünü Bakan Göktaş’a takdim etti.
BAKAN GÖKTAŞ’TAN SELAM VAR
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Afyonkarahisar Valimiz Sn. Kübra Güran Yiğitbaşı ve beraberindeki İscehisar Belediye Başkanımız Sn. Seyhan Kılınçarslan ile İhsaniye Belediye Başkanımız Sn. Emine Gökçe’yi Bakanlığımızda ağırlamaktan memnuniyet duydum. Görüşmemizde Afyonkarahisar’da devam eden çalışmalarımızı ele aldık, hemşehrilerimize selamlarımızı gönderdik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme