Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yardımcısı Kaya, Emirdağ’da incelemelerde bulundu

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Emirdağ İlçesi’nde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu

 

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ve İl Genel Meclis Üyesi Necati Şevik ile birlikte ilk olarak Emirdağ Kültür Evi’nde incelemelerde bulundu. Emirdağ Kültür Evi ziyaretinin ardından Gökkız Bayanlar Hamamı, Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu olarak inşaatı
devam eden bina ile Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in talimatı başlatılan “Kadın Kültür Evleri Projesi” alanında da incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı Kaya, Belediye Sosyal Tesisleri içerisinde tadilat ve restorasyon çalışmaları devam eden inşaat alanında da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
HEM TEDBİRLERİ HATIRLATTILAR
HEM DE MASKE DAĞITTILAR
Daha sonra Emirdağ İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Yardımcısı Kaya ve beraberindekiler,
Salı Pazarında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek koronavirüs tedbirleri maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda hatırlatma yaparak maske dağıttılar.
Heyet daha sonra, ilçe stadyumunda incelemelerde bulunarak stadyumda; tribün yenileme ve genişlemesi ile yeni çim yapımı ve ışıklandırma çalışmaları yapılacağını bildirerek çalışmaların gerçekleşmesini sağlayan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen’e, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’e, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’e ilçe adına yapılacak olan yenileme çalışmaları için teşekkür ettiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti