Vali Yardımcısı Boztepe'den, Başkan Çöl'e ziyaret

Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile bir araya geldi   Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe ve beraberindekiler Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti. Başkan Çöl, Afyonkarahisar Vali Yardımcı Dr. Mehmet Boztepe ve Vali Mustafa Tutulmaz'a kendisine verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Mustafa Çöl'ün son derece pozitif bir [&hellip]

Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile bir araya geldi

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe ve beraberindekiler Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.
Başkan Çöl, Afyonkarahisar Vali Yardımcı Dr. Mehmet Boztepe ve Vali Mustafa Tutulmaz’a kendisine verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Mustafa Çöl’ün son derece pozitif bir kişi olduğunu dile getiren Boztepe, “Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl sağ olsun çok pozitif bir kişi. Yaptığı çalışmalarda takdire şayandır. Ben bu bağlamda Afyonkarahisar ilimizi ve Sandıklı ilçemizin tanıtımına göstermiş olduğu çabalardan dolayı kendisine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını temenni ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme