• Haberler
  • Genel
  • “Vali ve Başkan’dan destek var, şehirden yok”

“Vali ve Başkan’dan destek var, şehirden yok”

HES İlaç Afyonspor yönetimi Kulüp’ün borç durumu ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

HES İlaç Afyonspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

YUSUF ULUTÜRK DÖNEMİNDEN KALAN BORÇ

Gelinen son noktada şeffaflığın önemine olan inancımızı vurgulamak istiyoruz. Transferlerin lisans sorunu eski yönetim dönemlerine dayanmaktadır. Kulübümüz, Yusuf Ulutürk’ün dönemine ait ödenemeyen borçlar nedeniyle yargı süreçlerine gitmek zorunda kalmış, dava süreçlerinin sonucunda Uyuşmazlık Çözüm Kurulu yeni transfer lisanlarına engel olmuştur. Bu durumun kulübümüze olan mali yükü 5 Milyon 700 bin TL’dir.

VALİ YİĞİTBAŞI VE BAŞKAN ZYBEK DESTAK VERDİ

Yeni yönetimimiz, Kulüp Başkanımız Sayın Erkan Çelik liderliğinde birçok transfer gerçekleştirmiş ve transferlerin tamamı için ödemeler yapmıştır. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in destekleri, futbolcu konaklamalarından antrenman sahalarına, stadyum bakımından fitness salonu kullanıma kadar geniş bir yelpazede devam etmiştir. Belediye başkanımızın girişimleri sonucu elde edilen 980 bin TL nakit 3 Milyon TL vadeli çek ile destek sağlanmış, bu kaynaklar eski döneme ait vergi borçlarının yapılandırılması sonrası kalan 6 Milyon 123 Bin TL’nin bir kısmının ödenmesinde kullanılmıştır. Geri kalanlar ise sırayla eski çalışan maaşlarına ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na yatırılmıştır. Kalan ödemelerin yapılabilmesi için ise çabalarımız devam ediyor.

21 ADET KOMBİNE SATILDI, SPONSOR YOK

Ne yazık ki herhangi bir reklam ya da sponsorluk desteği sağlanamamış, 750 bin nüfuslu şehrimizde şu ana kadar sadece 21 adet kombine bilet satışı yapılabilmiştir. Yerel sponsorun olmayışı ve şehrimizin takımımıza karşı olan bu duyarsızlığı bizleri derinden üzmektedir.

Haber

Haber

Bakmadan Geçme