Vali vatandaşı dinledi, okulları gezdi

Öncelikle Sandıklı ilçesinde Emirhisar, Yeniköy, Çevrepınar ve Yavaşlar köylerine giden Vali Mustafa Tutulmaz vatandaşlarla bir araya geldi. Köy ile ilgili bir eksik olup olmadığını soran ve vatandaşlardan gelen talep ve istekleri dinleyen Vali Tutulmaz, gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.Çevrepınar köyünde yapımı devam eden İlkokul inşaatını da inceleyen Vali Tutulmaz, yapılacak işlemler hakkında bilgiler aldı. Okul binasını [&hellip]

Öncelikle Sandıklı ilçesinde Emirhisar, Yeniköy, Çevrepınar ve Yavaşlar köylerine giden Vali Mustafa Tutulmaz vatandaşlarla bir araya geldi. Köy ile ilgili bir eksik olup olmadığını soran ve vatandaşlardan gelen talep ve istekleri dinleyen Vali Tutulmaz, gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.
Çevrepınar köyünde yapımı devam eden İlkokul inşaatını da inceleyen Vali Tutulmaz, yapılacak işlemler hakkında bilgiler aldı. Okul binasını da gezen Vali Mustafa Tutulmaz, eksik gördüğü hususlarda gereğinin yapılması talimatını verdi.
Vali Mustafa Tutulmaz Hocalar ilçesindeki ziyaretlerinde ilk olarak Hocalar Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Aziz Gölbaşı’nın makamına geçen Vali Tutulmaz ilçe hakkında bilgiler aldı.
Vali Tutulmaz devam eden programı kapsamında Kaymakam Aziz Gölbaşı ile birlikte Kocagöl, Örencik, Avgancık, Örtülü ve Güre köylerine de ziyaretler gerçekleştirdi. Köy sakinleriyle kahvehanelerde bir araya gelen Vali Tutulmaz, vatandaşları dinleyerek, yapılan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu, iletilen talepler ile ilgili gereğinin yapılması talimatını verdi.

Bakmadan Geçme