Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz’dan veda yemeği

Bu haberin fotoğrafı yok

Vali Mustafa Tutulmaz son yayınlanan 08/08/2019 tarihli ve 268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile başka illere tayin olan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar için veda yemeği verdi.
Korel Termal Otel’de düzenlenen veda yemeğine Vali Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albal Hamza Çömez, İGM Başkanı Burhanettin Çoban katıldı.
“UYUMLU ÇALIŞTIK”
Görev süresinde uyumlu ve iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerinin ifade eden Vali Tutulmaz, “Geçen haftalar çıkan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile ilimizden ayrılacak olan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diyorum. Afyonkarahisar’daki çalışma sürecimizde iyi çalışma ortamı oluştu. Hep beraber güzel hizmetler yaptık. Bu anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Yemek sonunda Vali Tutulmaz, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara günün anısına hediye takdim ederek yeni görev yerlerinde bir kez daha başarılar diledi. Hatıra fotoğrafıyla program sona erdi.