• Haberler
  • Gündem
  • Vali Tutulmaz’dan tebrik ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Vali Tutulmaz’dan tebrik ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Ziyaret sırasında Vali Mustafa Tutulmaz'ı Kadınana Gazetesi sahibi Cansel Kuzu ile gazete çalışanları karşıladı.Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Vali Tutulmaz, Agyonkarahisar’da günlük olarak yayınlarını sürdüren Kadınana Gazetesi’nin 15. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Afyonkarahisar’ın tanıtımına da önemli katkılar sağlayan Kadınana Gazetesi’nin bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalar sürdüreceğine inandığını belirten Vali Tutulmaz, Kadınana Gazetesi’ne nice 15. [&hellip]

Ziyaret sırasında Vali Mustafa Tutulmaz’ı Kadınana Gazetesi sahibi Cansel Kuzu ile gazete çalışanları karşıladı.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Vali Tutulmaz, Agyonkarahisar’da günlük olarak yayınlarını sürdüren Kadınana Gazetesi’nin 15. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Afyonkarahisar’ın tanıtımına da önemli katkılar sağlayan Kadınana Gazetesi’nin bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalar sürdüreceğine inandığını belirten Vali Tutulmaz, Kadınana Gazetesi’ne nice 15. senelere ulaşmaları temennisinde bulundu.
Kadınana Gazetesi Sahibi Cansel Kuzu, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Vali Tutulmaz’a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme