Vali Tutulmaz ziyaretlerine devam ediyor

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Veteriner Hekimler Odası Afyon Temsilciğini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, Başkan Dr. Fatih Mehmet Birdane'den yapılan çalışmalar, ilimizin hayvan potansiyeli ve odanın diğer faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.Bir diğer ziyaretini Emekli Astsubaylar Derneği Afyon Şubesi'ne yapan Vali Mustafa Tutulmaz Dernek Başkanı Ünal Özdoğan'dan derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ziyarette bazı dernek üyeleri [&hellip]

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Veteriner Hekimler Odası Afyon Temsilciğini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, Başkan Dr. Fatih Mehmet Birdane’den yapılan çalışmalar, ilimizin hayvan potansiyeli ve odanın diğer faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
Bir diğer ziyaretini Emekli Astsubaylar Derneği Afyon Şubesi’ne yapan Vali Mustafa Tutulmaz Dernek Başkanı Ünal Özdoğan’dan derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ziyarette bazı dernek üyeleri de hazır bulundu.  
Son olarak İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyon Temsilciliğini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, İHA Afyon Temsilcisi Hayati Kanat’tan çalışmaları ve ajansın çalışma sistemi hakkında bilgiler aldı.

Bakmadan Geçme