Vali Tutulmaz, Zafer güzergahını inceledi

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, il protokolü ve Şuhut ilçe protokolü ile diğer ilgililerin katıldığı program kapsamında öncelikle Şuhut ilçe merkezinde bulunan Atatürk Evi’nde incelemelerde bulundu.Şuhut Atatürk Evi’ni incelemeleri sırasında Vali Tutulmaz'a, görevliler tarafından Atatürk Evi’nde 95 yıl önce yaşananlar ve Atatürk Evinin Kurtuluş Savaşı’ndaki önemi ile ilgili bilgiler verildi.Kocatepe'ye çıkarak [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, il protokolü ve Şuhut ilçe protokolü ile diğer ilgililerin katıldığı program kapsamında öncelikle Şuhut ilçe merkezinde bulunan Atatürk Evi’nde incelemelerde bulundu.
Şuhut Atatürk Evi’ni incelemeleri sırasında Vali Tutulmaz’a, görevliler tarafından Atatürk Evi’nde 95 yıl önce yaşananlar ve Atatürk Evinin Kurtuluş Savaşı’ndaki önemi ile ilgili bilgiler verildi.
Kocatepe’ye çıkarak burada Başkomutan Tarihi Milli Park görevlisinden 25 Ağustos 1922 tarihinde başlayan Büyük Taarruz hakkında bilgiler alan Vali Mustafa Tutulmaz, daha sonra Kocatepe’de yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Vali Tutulmaz, Kocatepe’den inerken Büyükkalecik Kasabası içerisinde bulunan Yzb. Agah Efendi Şehitliğini ziyareti ile gün içerisindeki ziyaret ve incelemelerini tamamladı.

Bakmadan Geçme