Vali Tutulmaz yerinde inceliyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ı daha iyi tanımak ve yerleşim yerlerinin sorunlarıyla ilgili yerel yöneticilerle istişarede bulunan, istek, talep ve önerilerini yerinde dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz İhsaniye İlçesi’ne bağlı Yaylabağı Beldesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Mustafa Tutulmaz, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik tarafından karşılandı. Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Akgedik tarafından kasabadaki yatırımlar ve çalışmalar hakkında Vali Tutulmaz'a bilgiler verildi.Vali [&hellip]

Afyonkarahisar’ı daha iyi tanımak ve yerleşim yerlerinin sorunlarıyla ilgili yerel yöneticilerle istişarede bulunan, istek, talep ve önerilerini yerinde dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz İhsaniye İlçesi’ne bağlı Yaylabağı Beldesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 Vali Mustafa Tutulmaz, Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik tarafından karşılandı. Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Akgedik tarafından kasabadaki yatırımlar ve çalışmalar hakkında Vali Tutulmaz’a bilgiler verildi.
Vali Mustafa Tutulmaz, “Yaylabağı Beldesi’nin termal ve doğal güzellikler adına çok önemli değerleri bulunuyor. Bunlar en iyi ve en verimli şekilde değerlendirilmelidir.  Yaylabağı Beldesi’nin kalkınması, büyümesi ve yaşam kalitesinin daha üst seviyelere getirilebilmesi için hep birlikte çalışacağız” dedi.
Yaylabağı Beldesi ziyaretleri sırasında Şehit Ahmet Öztürk İlkokulunu da ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Vali Tutulmaz, daha sonra Yaylabağı Beldesi’nde inşaatı devam eden Şehit Ahmet Öztürk Ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Bakmadan Geçme