Vali Tutulmaz, vatandaşları dinledi

Vali Mustafa Tutulmaz, Hocalar İlçesi’ne bağlı köyleri ziyaret ederek, hem incelemelerde bulundu, hem de vatandaşları dinledi   Vali Mustafa Tutulmaz, Hocalar İlçesi'nde ve ilçeye bağlı köylerde incelemelerde bulunarak, köy halkı ile bir araya geldi. KÖYLÜYÜ DİNLEDİ, SAĞLIK EKİPLERİYLE GÖRÜŞTÜ Ziyaretlerine Devlethan Köyü'nden başlayan Vali Tutulmaz, vatandaşlarla bir araya gelerek, sıkıntıları, talepleri olup olmadığını sordu. Ardından [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz, Hocalar İlçesi’ne bağlı köyleri ziyaret ederek, hem incelemelerde bulundu, hem de vatandaşları dinledi

Vali Mustafa Tutulmaz, Hocalar İlçesi’nde ve ilçeye bağlı köylerde incelemelerde bulunarak, köy halkı ile bir araya geldi.
KÖYLÜYÜ DİNLEDİ, SAĞLIK
EKİPLERİYLE GÖRÜŞTÜ
Ziyaretlerine Devlethan Köyü’nden başlayan Vali Tutulmaz, vatandaşlarla bir araya gelerek, sıkıntıları, talepleri olup olmadığını sordu. Ardından İhsaniye Köyü’ne geçen Vali Tutulmaz burada da vatandaşlarla sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordu. Köyde yaşayan vatandaşların sağlık kontrolü için gelen sağlık görevlileri ile de görüşen Vali Tutulmaz, görevlilerden yaptıkları çalışmalar ve vatandaşların sıkıntıları noktasında bilgiler aldı. Vatandaşlarla da görüşen Vali Tutulmaz sağlıklı ve huzur dolu günler diledi.
ÇOBANLIK KURSUNA KATILDI
Vali Mustafa Tutulmaz, Davulga Köyü ziyaretinde de eğitime destek vermek amacıyla çobanlık kursuna katıldı. Hocalar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Davulga Köyü’nde yaşayan vatandaşlar için açılan çobanlık kursuna katılan Vali Tutulmaz, çiftçilerle birlikte bir süre kursta verilen bilgileri dinledi. Vatandaşlarla sohbet eden ve verilen hizmetlerden memnuniyetleri hakkında görüş alan Vali Tutulmaz, çoban adayı çiftçilere başarılar ve kolaylıklar diledi.
ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ
Programında köy okullarına da yer ayırarak öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Tutulmaz, Davulga İlkokulu’na ziyaret gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından sevinçle karşılanan Vali Tutulmaz, onlara çeşitli kitaplar hediye etti. Öğrencilere hayallerini ve hedeflerini soran Vali Tutulmaz, başarılı bireyler olabilmeleri için çok okumalarını ve aynı şekilde derslerine çok çalışmalarını tavsiye etti. Öğrencilerden şimdiden hayaller kurmalarını isteyen Vali Tutulmaz, bu hayaller ve hedefler doğrultusunda çalışmalarını istedi. Öğrencilere başarılar dileyen Vali Tutulmaz, öğretmenler ve okul idarecileriyle okulun ve öğrencilerin durumu hakkında istişarelerde bulundu.
KAYMAKAMLIK BİRİMLERİNİ İNCELEDİ
Vali Tutulmaz, Hocalar Kaymakamlığına da nezaket ziyareti gerçekleştirerek Kaymakam Vekili Cihat Abukan’dan ilçede yapılan çalışmalar ve ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aldı. Vali Tutulmaz, Hocalar İlçe Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğünü de ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Görevli personelden bilgiler alan Vali Tutulmaz, vatandaşlarla da sohbet etti.
JANDARMA VE EMNİYETE DENETİM
Hocalar İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğinde inceleme ve denetlemelerde bulunarak, görevli personelden asayiş ve güvenlik olayları ile yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Tutulmaz, personele kolaylıklar ve görevlerinde başarılar diledi.
BALIK ÜRETİM ÇİFTLİĞİNİ İNCELEDİ
Vali Tutulmaz’ın Hocalar İlçesi’ndeki bir diğer ziyareti Çepni Köyü’ne oldu. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Tutulmaz, köy yaşamı, vatandaşların sıkıntıları ve kamudan taleplerini sordu. Çepni Köyü’nde bulunan Balık Üretim Çiftliği ile türbin inşa edilerek elektrik üretimi yapılan alanda da inceleme yapan Vali Tutulmaz çiftliğin yetkilisi Niyazi Çimen’den de üretim hakkında bilgiler aldı. Son olarak Hocalar ilçesine bağlı Uluköy’e giden Vali Tutulmaz, burada da vatandaşları dinleyerek sıkıntı, istek ve talepleri olup olmadığını sordu.

Bakmadan Geçme