Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Tutulmaz, muhtarlarla bir araya geldi

Vali Tutulmaz, muhtarlarla bir araya geldi

Vali Mustafa Tutulmaz Dazkırı İlçesi’nde merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantıda bir araya geldi

 

Belediye düğün salonunda yapılan toplantıya Vali Mustafa Tutulmaz, Kaymakam Vekili Mesut Coşkun, Belediye Başkanı Vekili Naciye İpek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar, ilçe müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Vali Tutulmaz toplantı öncesinde son kararname ile Dazkırı ilçesine atanan Dazkırı Kaymakam Vekili Mesut Coşkun’u makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Burada ilçe müdürleri ile de toplantı yapan Vali Tutulmaz ilçedeki son durum hakkında brifing aldı.
Toplantıda öncelikle mahalli idareler seçimleri değerlendirildi. Vali Tutulmaz, muhtarlık müessesi ve görevleri, kolluk birimleriyle işbirliği, taleplerde hiyerarşik silsilenin takibi, istek ve taleplerde fayda ve maliyet analizi, kamu görevlileriyle işbirliği ve denetim, kamu yatırımlarının takibiyle düğünlerde silah atılmaması hakkında muhtarlara detaylı bilgiler verdi.
Vali Mustafa Tutulmaz toplantı sonrası sırasıyla, Arıköy, Bozan, Yayla, İdris, ve Akarca köylerini ziyaret ederek muhtarlar ile vatandaşların istek, talep ve şikâyetlerini dinledi.