Vali Tutulmaz, incelemelerde bulundu

Vali Mustafa Tutulmaz, Dinar İlçesi’nde incelemelerde ve denetlemelerde bulundu   Vali Mustafa Tutulmaz'ın ilk ziyareti Dinar Kültür Evi'ne oldu. Dinar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale edilerek inşaatına başlanılan ve açılmasına az bir süre kalan Dinar Kültür Evi’nde incelemelerde ve denetlemelerde bulunan Vali Tutulmaz yetkililerden bilgiler aldı. Vali Tutulmaz daha sonra Dinar Kaymakamlığı tarafından [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz, Dinar İlçesi’nde incelemelerde ve denetlemelerde bulundu

Vali Mustafa Tutulmaz’ın ilk ziyareti Dinar Kültür Evi’ne oldu. Dinar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale edilerek inşaatına başlanılan ve açılmasına az bir süre kalan Dinar Kültür Evi’nde incelemelerde ve denetlemelerde bulunan Vali Tutulmaz yetkililerden bilgiler aldı.
Vali Tutulmaz daha sonra Dinar Kaymakamlığı tarafından Dombay mevkiinde, yapımı tamamlanmak üzere olan ve lavantadan elde edilecek olan ürünlerin satışının yapılacağı tesisi yerinde inceledi. Vali Tutulmaz, Lavanta Satış Noktasını gezerek yetkililerden bilgiler aldı.
Vali Tutulmaz Dinar’a bağlı Stadyum Mahallesinde bulunan ve ilçenin çeşitli yerlerinden geçen Büyük Menderes Nehrinde de devam eden rehabilitasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler aldı.
Vali Tutulmaz son olarak Afyonkarahisar yol üstü turizmine katkı sağlamak amacıyla bir süre önce hizmet vermeye başlayan Köroğlu Meşelik Dinlenme Tesisini ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme