Vali Tutulmaz ilçelerde istek ve talepleri dinledi

Vali Mustafa Tutulmaz, Çay Kaymakamlığı, Çay ilçesine bağlı köyler ve Sultandağı Kaymakamlığını ziyaret etti. İlk olarak Çay İlçesinde Çay Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nu ziyaret eden Vali Tutulmaz, Kaymakam Tanrıkulu'ndan ilçenin eğitim, sağlık, ulaşım ve sosyal alanları hakkında bilgiler aldı.Çay İlçesi ziyaretleri kapsamında İlçeye bağlı Yeşilyurt, Pınarkaya, Çayırpınar ve Eber köylerini ziyaret eden Vali Tutulmaz, vatandaşlar tarafından [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz, Çay Kaymakamlığı, Çay ilçesine bağlı köyler ve Sultandağı Kaymakamlığını ziyaret etti. İlk olarak Çay İlçesinde Çay Kaymakamı Erol Tanrıkulu’nu ziyaret eden Vali Tutulmaz, Kaymakam Tanrıkulu’ndan ilçenin eğitim, sağlık, ulaşım ve sosyal alanları hakkında bilgiler aldı.
Çay İlçesi ziyaretleri kapsamında İlçeye bağlı Yeşilyurt, Pınarkaya, Çayırpınar ve Eber köylerini ziyaret eden Vali Tutulmaz, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen istek ve talepleri dinledi. Vali Tutulmaz, istek ve taleplerin imkanlar ölçüsünde yerine getirileceğini belirterek beraberindeki ilçe müdürlerine gereğinin yapılması talimatını verdi.
Vali Tutulmaz gün içerisindeki programının sonunda Sultandağı Kaymakam Vekili Önder Koç’u ziyaret ederek ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bakmadan Geçme