Vali Tutulmaz, Bakan Gül’e çalışmaları anlattı

Ziyarette Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. ACM Başkanı Hayati Karaaslan, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Akcan ve Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ile protokol üyeleri hazır bulundu.Vali Tutulmaz ve protokol üyeleri tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Bakan Gül, daha sonra Valilik Şeref Defterini imzaladı. Şeref defterini imzalamasının ardından Vali [&hellip]

Ziyarette Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. ACM Başkanı Hayati Karaaslan, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Akcan ve Baro Başkanı Av. Turgay Şahin ile protokol üyeleri hazır bulundu.
Vali Tutulmaz ve protokol üyeleri tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Bakan Gül, daha sonra Valilik Şeref Defterini imzaladı. Şeref defterini imzalamasının ardından Vali Mustafa Tutulmaz’ın makamına geçen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ziyaret sırasında karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.
Afyonkarahisar’da yürütülen çalışmalar ve yatırımlar hakkında Bakan Gül’e bilgiler veren Vali Tutulmaz, mermerin, termalin, tarihin ve lezzetin başkenti olan Afyonkarahisar’ın kültürel ve doğal zenginlikleri hakkında da detaylı bilgiler aktardı.

Bakmadan Geçme