• Haberler
  • Gündem
  • Vali Tutulmaz asayişten başladı – Kocatepe Gazetesi

Vali Tutulmaz asayişten başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valiliği görevine yeni başlayan Vali Mustafa Tutulmaz ilk iş olarak İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Vali Tutulmaz ilin asaayiş durumuyla ilgili olarak Emniyet ve Jandarma yetkililerinden brifing aldı.Afyonkarahisar Valiliği görevini önceki gün devralarak görevine başlayan Vali Mustafa Tutulmaz, ilk iş olarak ilin asayiş ve güvenlik konularına eğildi. Vali Tutulmaz, İl [&hellip]

Afyonkarahisar Valiliği görevine yeni başlayan Vali Mustafa Tutulmaz ilk iş olarak İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Vali Tutulmaz ilin asaayiş durumuyla ilgili olarak Emniyet ve Jandarma yetkililerinden brifing aldı.
Afyonkarahisar Valiliği görevini önceki gün devralarak görevine başlayan Vali Mustafa Tutulmaz, ilk iş olarak ilin asayiş ve güvenlik konularına eğildi. Vali Tutulmaz, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından Vali Mustafa Tutulmaz’a brifing verildi.

Bakmadan Geçme