• Haberler
  • Genel
  • Vali Taşoluk Anaokulu’nun protokolünü imzaladı

Vali Taşoluk Anaokulu’nun protokolünü imzaladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ında Onursal Başkanı olduğu Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM)'in katkılarıyla Hayırsever İş Kadınları Derneği tarafından 4/3'ü yaptırılacak olan 'Okul Öncesi Eğitim Birimi' için büyük çaba göstererek girişimlerde bulunan Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, Anaokulunun 4/1'lik kısmının ise Hayırseverler Banu Yüksel, Nisa Aksoğan ve Banu Alp tarafından yaptırılacağını söyledi Taşoluk Kasabasına [&hellip]

Vali Taşoluk Anaokulu'nun protokolünü imzaladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ında Onursal Başkanı olduğu Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM)’in katkılarıyla Hayırsever İş Kadınları Derneği tarafından 4/3’ü yaptırılacak olan ‘Okul Öncesi Eğitim Birimi’ için büyük çaba göstererek girişimlerde bulunan Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, Anaokulunun 4/1’lik kısmının ise Hayırseverler Banu Yüksel, Nisa Aksoğan ve Banu Alp tarafından yaptırılacağını söyledi

Taşoluk Kasabasına yaptırılacak olan Anaokulu için daha önceden Hayırseverler tarafından imzalanan protokolü Vali İrfan Balkanlıoğlu’da imzalayarak, Taşoluk Kasabasına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner ve Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Demircan’ın da hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, en hayırlı yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu hatırlatarak, Taşoluk Kasabasına Okul Öncesi Eğitim Birimi olan Anaokulu yaptırılmasında Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Bayan Emine Erdoğan’ın ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nun büyük emeklerinin olduğunu söyledi.
Başta Türkiye’de böylesine güzel eserlere imza atan TOGEM’in faaliyetlerini takdirle takip ettiklerini belirten Vali Balkanlıoğlu, hayırlı bir hizmete daha imza atan TOGEM Onursal Başkanı Emine Erdoğan’a,TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran’a, Üsküdar Belediye Başkanları Mustafa Kara ve Ali Rıza Şenbaba’ya, Türkiye İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Bulut’a, Hayırseverler Banu Yüksel, Nisa Aksoğan ve Banu Alp’e teşekkür etti.
Vali Balkanlıoğlu, bu konuda büyük çaba ve girişimlerde bulunan Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner’i de kutlayarak başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Protokol imza töreni sonrasında bir açıklama yapan Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner ; göreve geldiğinden bu yana Taşoluk Belediyesi olarak Eğitim çalışmalarını öncelikli hedefleri arasında tuttuklarını söyledi. Kasabadaki kaliteli bir eğitim öğretim sunduklarını söyleyen Başkan Öner, eğitimdeki başarılarının daha da artması için çalıştıklarını, bu aşamada Kasabaya bir Anaokulu yapılmasının sağlandığını söyledi. Bu Anaokulunun yapımına katkıda bulunan hayırseverler ile kendilerine her zaman destekçi olan Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme