• Haberler
  • Spor
  • Vali sporcularla yakından ilgileniyor – Kocatepe Gazetesi

Vali sporcularla yakından ilgileniyor – Kocatepe Gazetesi

Vali Mustafa Tutulmaz, Adana Demirspor maçının son hazırlıklarını yapmak üzere Zafer Stadı'na gelen futbolcularla antrenman öncesi bir süre sohbet edip Afyon halkının kendilerine güvendiğini ve sahadan iyi bir sonuçla ayrılacaklarına herkesin inandığını ifade etti. Teknik heyete ve futbolculara moral veren Vali Mustafa Tutulmaz daha sonra yedek kulübesinde TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, yönetici ve teknik [&hellip]

Vali Mustafa Tutulmaz, Adana Demirspor maçının son hazırlıklarını yapmak üzere Zafer Stadı’na gelen futbolcularla antrenman öncesi bir süre sohbet edip Afyon halkının kendilerine güvendiğini ve sahadan iyi bir sonuçla ayrılacaklarına herkesin inandığını ifade etti. Teknik heyete ve futbolculara moral veren Vali Mustafa Tutulmaz daha sonra yedek kulübesinde TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, yönetici ve teknik adamlarla birlikte antrenmanı izledi.
Vali Mustafa Tutulmaz, AFJET Afyonspor’un antrenmanından sonra Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenen “CF Moto 250 Kupası” seçmeleri ile Spor Salonu’nda oynanan Okul Sporları Yıldızlar Voleybol karşılaşmalarının bir bölümünü de izledikten sonra tesislerden ayrıldı.

Bakmadan Geçme