Vali, Öğretmen ve Öğrencileri dinliyor

İlçe, köy, kasaba, resmi kurum ve eğitim kurumlarına ziyaretlerini sürdüren Vali İrfan Balkanlıoğlu, sabah saatlerinde Milli Piyango Anadolu Lisesini ziyaret etti Öğretmenlere tavsiyelerde bulundularMilli Piyango Anadolu Lisesi Müdürü Muhittin Özaş-kın, Müdür Yardımcıları ve Öğretmenler tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu'na ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım'da eşlik etti. Okul Müdürü Muhittin Özaşkın'ın makamında, okulun eğitim-öğretim [&hellip]

Vali, Öğretmen ve Öğrencileri dinliyor

İlçe, köy, kasaba, resmi kurum ve eğitim kurumlarına ziyaretlerini sürdüren Vali İrfan Balkanlıoğlu, sabah saatlerinde Milli Piyango Anadolu Lisesini ziyaret etti

Öğretmenlere tavsiyelerde bulundular
Milli Piyango Anadolu Lisesi Müdürü Muhittin Özaş-kın, Müdür Yardımcıları ve Öğretmenler tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu’na ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’da eşlik etti. Okul Müdürü Muhittin Özaşkın’ın makamında, okulun eğitim-öğretim durumu ve öğretmenlerin durumları hakkında bilgiler edinen Vali İrfan Balkanlıoğlu, okul ziyaretlerine başladığını ve ilk okul ziyaretini ise Milli Piyango Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdiğini söyledi. Milli Piyango Anadolu Lisesi’nin başarı durumundan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, büyük çaba ve gayret içerisinde olan Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım olmak üzere tüm okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür etti. Öğretmenler odasında, okul öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Balkanlıoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, öğretmenlere tavsiye ve önerilerde bulundular.
Talepleri yerinde dinliyoruz
İlk olarak, Okul öğretmenlerine başarılı çalışmalarından ve oluşturdukları güzel ekip çalışmalarından dolayı tebrik eden Vali Balkanlıoğlu, öğretmenlerden bilgilerini sürekli güncel tutmalarını istedi. Vali Balkanlıoğlu konuşmasında; “Eğitim seviyesi yüksek bir okulumuzu ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Sayın Başbakanımızın emirleri gereği tüm okullarımızı ziyaret ederek, Okul yöneticilerinin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin istek, talep ve sıkıntılarını yerinde dinliyoruz. Zor durumda olan ve eğitimi sırasında maddi sıkıntılar çeken öğrencilerimizi tespit ediyoruz. Öğretmenlerimizin sıkıntılarına çözüm buluyoruz. Bunların yanında Öğrenci Velilerimizi de ziyaret ediyo-ruz. Hatta öğrencilerimiz sayesinde okuma-yazma bilmeyenleri tespit edip, okuma yazma öğrenmelerini sağlıyoruz. Sizlerin çabaları ve emekleri her türlü takdirin ötesindedir. Memleketimizin geleceği sizlerin elindedir. Öğrencilerimize karşı yaklaşımınız her zaman yapıcı olmalı. Sorunlar birlikte aşılmalıdır. Ben başarılarınızın devamını diliyorum. Vali makamının kapısı, tüm halkımıza olduğu gibi sizlere de daima açıktır. Her türlü fikir-görüş ve önerilerinizi bizlere aktarabilirsiniz.” dedi.
Bol bol kitap okuyun
Daha sonra konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ise, Milli Piyango Anadolu Lisesi’ne ziyaretlerinden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ederken, başarılarından dolayı okul yönetici ve öğretmenlerini tebrik etti. Öğretmenlerle toplantının ardından Vali Balkanlıoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım 9. Sınıf öğrencilerini ziyaret ettiler. Sınıfta öğrencilere hitap eden Vali Balkanlıoğlu, öğrencilere zihinlerini mutlak açık tutmalarını, bunun içinde dersi derste dinlemelerini, öğretmenlerini çok dikkatli dinlemelerini ve bol bol kitap okumalarını istedi. Kendi öğrenciliği zamanında yaşanan sıkıntılardan da bahseden Vali Balkanlıoğlu, zamanın şartlarının çok güzel olduğunu ve bu zamanki öğrencilerin çok şanslı öğrenciler olduğunu söyledi. 9. sınıf Fen Laboratuarında da incelemelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu, Öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ziyaret sonunda Okul Müdürü Muhittin Özaşkın ve Öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu.

Bakmadan Geçme