Vali Karacalar Köyüne misafir oldu

İlçe, köy ve kasabalara gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerine aralıksız olarak devam eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Emirdağ İlçesine bağlı Karacalar Köyünü ziyaret etti. Karacalar köyündeki alt yapı, kanalizasyon, eğitim, sağlık gibi hizmet çalışmalarını inceleyen Vali Balkanlıoğlu, kültürel değerleri de yerinde gördü Vali Balkanlıoğlu beraberinde İl Jandarma Komutanı j.Kd.Alb.Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Genel [&hellip]

Vali Karacalar Köyüne misafir oldu

İlçe, köy ve kasabalara gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemelerine aralıksız olarak devam eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Emirdağ İlçesine bağlı Karacalar Köyünü ziyaret etti. Karacalar köyündeki alt yapı, kanalizasyon, eğitim, sağlık gibi hizmet çalışmalarını inceleyen Vali Balkanlıoğlu, kültürel değerleri de yerinde gördü

Vali Balkanlıoğlu beraberinde; İl Jandarma Komutanı j.Kd.Alb.Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Mehmet Pekşen, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Recep Oyur, Tarım İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ile birlikte tek bir minibüs ile gittiği Emirdağ İlçe girişinde karşılandı. Emirdağ İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney ve Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ile birlikte Emirdağ İlçesi Karacalar köyüne giden Vali Balkanlıoğlu ve beraberindekiler, kırmızı muhtar lakaplı Karacalar köyü Muhtarı Ali Nurettin Şahbaz, Aşık Yoksul Derviş Şemsettin Kubat ve Avukat Ahmet Şahbaz tarafından karşılandı.
Köyde ilk olarak yürüyüş yapan ve yapılan çalışmaları yerinde gören Vali Balkanlıoğlu, Karacalar köyü camisine, misafir evlerine ve cami parkına giderek bir dizi incelemelerde bulundu. Beraberinde, İl Jandarma Komutanı ve birim amirleri ile birlikte Karacalar köyü camisi yanında bulunan türbeyi’de ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, türbe hakkında bilgiler alarak, dualar okudu. Türbe çıkışında Karacalar köyünde yeni yapılan çocuk parkı ve dinlenme alanlarını inceleyen Vali Balkanlıoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı Karacalar Köyü Muhtarı Ali Nurettin Şahbaz’ı tebrik etti. İncelemelerin ardından Muhtar Ali Nurettin Şahbaz Vali İrfan Balkanlıoğlu ve beraberindekileri evinde misafir etti.
Ziyaret sırasında; ülkemizde ün yapmış olan Aşık Yoksul Derviş Şemsettin Kubat, misafirlerine sazıyla, sözüyle hoşça zaman yaşattı.

Bakmadan Geçme