Vali İmga veda ziyaretlerine devam ediyor

Ankara Merkez Valiliği görevine atanan Vali Haluk İmga, kendisine yapılan veda ziyaretlerinin yanı sıra kendiside kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Örgütlerine veda ziyaretleri gerçekleştiriyor “Başarılı hizmetler sunuldu”Vali Haluk İmga, İl Özel İdaresiGenel Sekreteri İbrahim Demirsoy ve mesai arkadaşları ile vedalaştı. Ziyaret sırasında konuşan Vali Haluk İmga İl Özel İdaresi ile yapılan çalışmalar neticesinde [&hellip]

Vali İmga veda ziyaretlerine devam ediyor

Ankara Merkez Valiliği görevine atanan Vali Haluk İmga, kendisine yapılan veda ziyaretlerinin yanı sıra kendiside kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Örgütlerine veda ziyaretleri gerçekleştiriyor

“Başarılı hizmetler sunuldu”
Vali Haluk İmga, İl Özel İdaresiGenel Sekreteri İbrahim Demirsoy ve mesai arkadaşları ile vedalaştı.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Haluk İmga; İl Özel İdaresi ile yapılan çalışmalar neticesinde başarılı hizmetler sunulduğunu belirterek, gece gündüz demeden hizmet için adeta yarışan İl Özel İdaresinin Genel Sekreteri H.İbrahim Demirsoy başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri H.İbrahim Demirsoy ise bu güne kadar kendilerine verdiği destekten ve yakın ilgiden dolayı Vali Haluk İmga’ya teşekkür etti.
Ziyaret sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreter yardımcıları Recep Oyur ile Çiğdem Dinçer’de hazır bulundular. Ziyaretin ardından Vali Haluk İmga son kez il Encümen toplantısına katılarak, Encümen üyeleri ile vedalaştı. Vali Haluk İmga, buradaki ziyaretinin ardından Afyonkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneğinede veda ziyareti gerçekleştirdi.
“Kanun çerçevesinde destek olduk”
Ankara Merkez Valiliğine atanan Vali Haluk İmga, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Küçükuygur, Attila Kocabaş ile Ceylan Güler’de hazır bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, Vali Haluk İmga’nın görevi süresince Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin her zaman yanında olarak kendilerine destek olduğunu belirtti.
Vali Haluk İmga’da Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârı için ellerinden geldiğince görev süresi boyunca üzerlerine düşen ne varsa yapmaya çalıştıklarını söyledi. Vali İmga; “Sizlere Kanunlar çerçevesinde destek olduk” dedi. Daha sonra Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Konak, Afyonkarahisar’a yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Haluk İmga’ya Atatürk tablosu hediye etti.
“Esnafın kalbinde yer etti”
Veda ziyaretlerini sürdüren Vali Haluk İmga, TÜMSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı M. Emin Birliktir ve yönetim kurulu üyelerine veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Vali İmga; görev süresi boyunca TÜMSİAD Şube Başkanı M. Emin Birliktir’den her zaman destek gördüğünü ifade etti. TÜMSİAD yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Vali İmga; Başkan Birliktir ve ekibine teşekkür etti. TÜMSİAD Şube Başkanı M. Emin Birliktir ise, Vali İmga’nın Afyonkarahisar’da iyi bir idarecilik örneği sergilediğini ve Afyonkarahisar’dan ayrılacak olmasından dolayı gönüllerinde bir burukluk olduğunu söyledi. Başkan Birliktir; “Sayın Valimizden temsil ettiğimiz kesimle ilgili ne zaman randevu istesek, bizi hiçbir zaman geri çevirmediler. Bundan dolayı esnafın ve KOBİ’lerin kalbinde de yer yaptı. Ben temsil ettiğim kesim adına valimize tekrar teşekkür edi-yorum. Bundan sonraki yaşamında da başarılar diliyorum” dedi. Öte yandan Vali Haluk İmga Türk-iş il Temsilciliğini ziyaret etti. Görev süreci boyunca Afyonkarahisar’a yaptığı hizmetlerden dolayı Vali imga’ya şükranlarını sunan Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Vali İmga’ya sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bakmadan Geçme