Vali halkı dinledi – Kocatepe Gazetesi

Halk Günü Toplantısı Afyonkarahisar Valiliği B Blok Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda Vali Yardımcısı Cafer Sarılı ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu da yer aldı.'VATANDAŞLA HEP İÇ İÇEYİZ'Halk Günü Toplantısı açılışında konuşan Vali Aziz Yıldırım, Halk Günü Toplantılarının her ay düzenli olarak yapıldığını hatırlattı. Vali Yıldırım 'Halkımızla iç içe olmayı önemsiyoruz. Kimse zannetmesin [&hellip]

Halk Günü Toplantısı Afyonkarahisar Valiliği B Blok Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda Vali Yardımcısı Cafer Sarılı ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu da yer aldı.
“VATANDAŞLA HEP İÇ İÇEYİZ”
Halk Günü Toplantısı açılışında konuşan Vali Aziz Yıldırım, Halk Günü Toplantılarının her ay düzenli olarak yapıldığını hatırlattı. Vali Yıldırım; “Halkımızla iç içe olmayı önemsiyoruz. Kimse zannetmesin ki vatandaşlarımızla bir arada olmak sadece bu toplantı ile sınırlı değildir. Sokakta, gittiğimiz yerlerde, okullarda, mesai dışında, dışarıda bulunduğumuz saatlerde vatandaşlarımız bize derdini anlatma imkânına sahiptir. Bazı zaman köylerimize, ilçelerimize gidiyoruz ve orada da arkadaşlarımız ve vatandaşlarımız bizler ile konuşarak ihtiyaçlarını ve tekliflerini bize aktarma imkânı buluyorlar. Ama bu toplantılar işin biraz daha disipline edilmiş, herkes tarafından bilinen saatlerde olması açısından da önem taşıyor” dedi.
“HERKESİN DERDİNİ DİNLERİZ”
Halk Günü Toplantılarının bundan sonra da her ay yapılacağını belirten Vali Aziz Yıldırım, dünkü toplantıya yetişemeyenlerin kaygılanmamasını istedi. Yıldırım; “Bu toplantıya yetişemeyen vatandaşlarımız ben yetişemedim, şimdi derdimi anlatamayacak mıyım demesin. Buyursun gelsinler inşallah herkesin dertlerini dinleriz. Bir çözüm çaresi bulmaya gayret ederiz. Bu çözümleri elbirliği ve işbirliği içerisinde kurumlarımızla beraber yapıyoruz. Gücümüzün yetmediği konuları Ankara’ya aktarıyoruz. Bakanlarımıza aktarıyoruz. Böylece çözüm çaresi bulunan problemleri çözmeye çalışıyoruz. Bu anlamda bizler her zaman vatandaşımızın yanındayız.” dedi.
GİZLİLİK TALEBİNE ÖZEN GÖSTERİLDİ
Halk Günü Toplantısında ismini vermeyen ve medya tarafından görüntülenmek istemeyen bazı vatandaşlar olurken Vali Aziz Yıldırım tüm katılımcıları tek tek dinlendi. Toplantıda; Dumlupınar Mahalle Muhtarı Mesut Koyun, Eşrefpaşa Mahalle Muhtarı Ramazan Doğankaya, Selçuklu Mahalle Muhtarı Ahmet Uluman, Fatih Mahalle Muhtarı Hamza Akar, mahallelerine yönelik taleplerde bulundu. Tacıahmet Mahallesi sakini İbrahim Belen, arsa satışı konusundaki mağduriyetinin belgelerle ispatlı olduğunu, mağduriyetinin giderilmesini talep etti.
ANNE AÇILMAZ KIZINI GERİ İSTİYOR
Aslen Sakaryalı olup Afyonkarahisar’da denetimli serbestlik kapsamında cezasının infaz edildiğini bildiren Kenan Kılıçaslan isimli kişi ciddi sağlık sorunları olduğunu, yardıma ve bakıma muhtaç olduğunu beyan ederek yardım talep etti. Öte yandan F.A isimli bir anne evinin bakımsız olduğu gerekçesi ile 7 yaşında ki kızının yurda alındığını, eşinden ayrı yaşadığını, evladını 7 yaşına kendisinin getirdiğini belirterek göz yaşları ile kızını yurttan almak istediğini beyan etti. >> Burcu Aydın’ın haberi.

Bakmadan Geçme