Vali Güner’in hedefi, iyinin de iyisi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iyinin de iylisine ulaşmak için çalıştıklarını belirtti Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, durum analizini netleştirmek adına makamında kabul ettiği kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin görüşlerini, istek ve önerilerini almaya devam ediyor. Güner gün içerisinde Afyonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Muharrem Eker ve dernek üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube [&hellip]

Vali Güner'in hedefi, iyinin de iyisi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iyinin de iylisine ulaşmak için çalıştıklarını belirtti

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, durum analizini netleştirmek adına makamında kabul ettiği kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin görüşlerini, istek ve önerilerini almaya devam ediyor. Güner gün içerisinde Afyonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Muharrem Eker ve dernek üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Nilgün Akgün ile dernek üyelerini makamında kabul etti.
Afyonkarahisar’ın gelişimi, değişimi ve daha ileriye gitmesi için her görüş, öneri ve talebin, bu kapsamda kendisine iletilen küçük büyük her bilginin önemli olduğunu vurgulayan Vali Hakan Yusuf Güner, rutin işlerden çok, icat etmeyi, yeni yeni şeyler üretmeyi ve icraat yapmayı tercih ettiğini belirtirken, iyinin daha iyisi olduğunu, bu anlamda daha iyiyi yakalamak adına sürekli icraatlar da bulunmayı kendisine hedef edindiğini belirtti. Ziyaretlerin kendisini mutlu ettiğini belirten Güner, konuklarından aldığı bilgileri önemsediğini, bu bilgileri, istek ve önerileri not aldığını, Afyonkarahisar için yaptığı durum analizinde bunları en iyi şekilde değerlendireceğini belirtirken, konuklarına kent adına yaptığı çalışmaları daha önemsemelerini ve kendilerine bu doğrultuda hedef koymalarını tavsiye etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme