Vali Güner’e ziyaretler devam ediyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor İlimiz Valiliği’ne atandığı günden itibaren ziyaretçilerini makamında kabul eden Vali Hakan Yusuf Güner, dün gün içerisinde Ömer Termal Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selahattin Yaman ve eşi Şeyma Yaman ile ilimizin vergi rekortmeni Hüseyin Kırlıoğlu ve oğlu Hakan Kırlıoğlu'nu makamında kabul etti.Ziyaretler sırasında karşılıklı bilgi alış [&hellip]

Vali Güner'e ziyaretler devam ediyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor

İlimiz Valiliği’ne atandığı günden itibaren ziyaretçilerini makamında kabul eden Vali Hakan Yusuf Güner, dün gün içerisinde Ömer Termal Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selahattin Yaman ve eşi Şeyma Yaman ile ilimizin vergi rekortmeni Hüseyin Kırlıoğlu ve oğlu Hakan Kırlıoğlu’nu makamında kabul etti.
Ziyaretler sırasında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulurken, konuklar Vali Hakan Yusuf Güner’e Afyonkarahisar Valiliği’ne atanmasının hem kendisi, hem de Afyonkarahisar için hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundular.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner ise Afyonkarahisar için köylüsüyle, mahallelisiyle, çalışanıyla, işvereniyle, iş adamları, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte uyum ve koordinasyon içerisinde çalışmalar sergileyeceklerini ve bu doğrultuda daima üretken bir yol izleyeceklerini belirtti. Afyonkarahisar’ı Türkiye’nin en sorunsuz, en hızlı kalkınan, en iyi gelişen ve refah düzeyinin en üst sevilerde olan bir il olması çabasında kendi yetki ve sorumluluk alanlarında tüm gücünü ortaya koyacak herkese teşekkür etti.
DENİZLİ VALİSİ’NDEN ZİYARET
2014 Valiler Kararnamesi ile ilimiz Valiliğine atanan Valimiz Hakan Yusuf Güner’e Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Programı dahilinde ilimize gelen Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Vali Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Vali Demir, Vali Güner’e daha önce görev yaptığı illerdeki başarılı çalışmalarının Afyonkarahisar’da da devam edeceğine yürekten inandığını belirtti. Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, ziyaretlerinden dolayı Vali Demir’e teşekkür etti. Denizli’nin birçok alanda başarıyı yakalamış bir il olduğunun altını çizen Vali Güner, bu nedenle gelişim trendini yakalamış ve artan bir ivmeyle büyüme ve gelişim yolunda en iyi şekilde ilerleyen Afyonkarahisar’ın Denizli ile daha yakın ilişkiler kurması gerektiğini söyledi. İki ilin sınırlarının bir olması nedeniylede kardeş il sayıldıklarını belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, bu kardeşliğin daha da pekişeceğini dile getirerek birlik ve beraberlikte kuvvet olduğunu söyledi.Ziyaretin sonunda Vali Hakan Yusuf Güner tarafından Denizli Valisi Abdülkadir Demir’e günün anısına mermerden yapılmış satranç takımı takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme