• Haberler
  • Genel
  • Vali Güner’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Vali Güner’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor “THK ÖNEMLİ GÖREVLER İFA EDİYOR”Vali Hakan Yusuf Güner’e günün ilk ziyareti Türk Hava Kurumu Afyonkarahisar Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerince yapıldı. THK Afyonkarahisar Şube Başkanı Zafer Gaser, beraberinde Şube Başkan Yardımcısı Mesut Keskin, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gülser ve Şube Saymanı Suat Çalışkan, Vali [&hellip]

Vali Güner'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

“THK ÖNEMLİ GÖREVLER İFA EDİYOR”
Vali Hakan Yusuf Güner’e günün ilk ziyareti Türk Hava Kurumu Afyonkarahisar Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerince yapıldı. THK Afyonkarahisar Şube Başkanı Zafer Gaser, beraberinde Şube Başkan Yardımcısı Mesut Keskin, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gülser ve Şube Saymanı Suat Çalışkan, Vali Güner’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güner, Türk Hava Kurumu’nun çok önemli görevler ifa ettiğini belirterek ziyaretleri nedeniyle Afyonkarahisar Şube Başkanı Gaser ve yönetimine teşekkür etti.
ULUTÜRK AFJET’İN
ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Valilik Güner’in ikinci ziyaretçileri AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk ve çalışanları oldu.
Ziyarette AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk’ün yanı sıra Genel Müdür Yardımcısı Ali Ulusoy, İşletme Müdürü Ali Açıkgöz ve Elektrik-Elektronik-Otamasyon Birim Müdürü Cihan Şahin hazır bulundular.
Ziyaret sırasında geçtiğimiz gün görevine başlayan Vali Güner’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk, Afyonkarahisar’ın en büyük doğal zenginliklerinden olan Jeotermal suların önemi, Afyonkarahisar’daki Jeotermal su havzalarını ve özellikleri ile AFJET’in Afyonkarahisar’daki termal otellere, seralara ve konutlara jeotermal suyun iletiminden kullanımına kadar geçen süreçteki yeri hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Güner ise verdiği bilgilerden dolayı Genel Müdür Ulutürk ve beraberindekilere teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi.
“HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK”
Vali Güner’in gün içerisindeki ziyaretçileri arasında İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün üst düzey yöneticileri yer aldı. İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Deniz Fırat ve Müdürlüğün üst düzey yöneticilerinin de hazır bulundukları ziyaret sırasında konuşan İl Sağlık Müdürü Yemenici, Vali Güner’e Afyonkarahisar Valiliği görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunurken, sağlık teşkilatının çalışmalarının olumlu sonuç vermesi için talimatlarını beklediklerini ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güner’de her şeyin başı sağlıktır, sağlıksız insan sağlıklı düşünemez ve sağlıklı hareket edemez. Bu nedenle sağlık sektörüne herkesin gereken önemi göstermesi gerekir diyerek ilimizdeki tüm sağlık çalışanlarına başarılar diledi.
Günün son ziyareti İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ahmet Ertürk ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yapıldı. Ziyaret sırasında konuşan Ertürk, Vali Güner’e dernek faaliyetleri ve diğer çalışmaları hakkında bilgiler vererek Afyonkarahisar’a hoş geldiniz derken daha önce görev yaptığı illerdeki başarılı çalışmaların daha fazlasının ilimizde gerçekleştireceğine inandığını belirtti. Vali Güner’de İHH Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ertürk’e ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek dernek çalışmalarında kendilerine başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme