• Haberler
  • Genel
  • Vali Güner’den iade-i ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Vali Güner’den iade-i ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi olarak göreve başlamasının akabinde hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Vali Hakan Yusuf Güner, iade-i ziyaretlerine başladı Gün içerisinde ilk olarak İkmal Komutanlığını ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez ve Personel Albay Levent Erol tarafından karşılandı.İkmal Komutanlığını ziyareti sırasında İkmal Komutanlığı Şeref Defterini imzalayan Vali [&hellip]

Vali Güner'den iade-i ziyaret

Afyonkarahisar Valisi olarak göreve başlamasının akabinde hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Vali Hakan Yusuf Güner, iade-i ziyaretlerine başladı

Gün içerisinde ilk olarak İkmal Komutanlığını ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez ve Personel Albay Levent Erol tarafından karşılandı.
İkmal Komutanlığını ziyareti sırasında İkmal Komutanlığı Şeref Defterini imzalayan Vali Güner daha sonra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez’in makamına geçerek karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.
İkmal Komutanlığını ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a iade-i ziyarette bulunan Vali Güner, Belediye binası önünde Belediye Başkanı Çoban ve Başkan Yardımcıları Ayfer Örten, Ziya Arı ve Sabri Demirkapu tarafından karşılandı.
Daha sonra Başkan Çoban’ın makamına geçen ve burada sıcak bir ortamda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Vali Güner, Afyonkarahisar’ı bir adım daha ileriye taşımak için Valilik ve Belediye el ele verip, birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalar ve faaliyetler ortaya koyacağını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çoban ise Afyonkarahisar’ın daima ileriye taşınması için Vali Güner’in emir ve talimatlarına hazır olduklarını belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme