• Haberler
  • Genel
  • Vali Güner’den CHP’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Vali Güner’den CHP’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı’nı ziyareti sırasında Vali Hakan Yusuf Güner'i CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan ve il yöneticileri karşıladılar.CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Vali Güner’e parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Güner [&hellip]

Vali Güner'den CHP'ye ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı’nı ziyareti sırasında Vali Hakan Yusuf Güner’i CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan ve il yöneticileri karşıladılar.
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Vali Güner’e parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Vali Güner de ziyarette İl Başkanı Görgöz’le Afyonkarahisar adına nasıl daha verimli, daha önemli ve daha başarılı çalışmalar yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunarak, Afyonkarahisar’ı daima ileriye taşımak için herkesin elinden gelen gayreti sarf etmesinin gerektiğini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme